Hlavní obsah

Leorex: Fyzikou proti času

Reklama

Zredukujte vrásky pomocí vědy až o 50 % v průběhu několika minut. Omládněte na počkání. Dokonale čistá, vypnutá, rozzářená a vyhlazená pleť? Nemáte takovou? Poznejte kosmetiku Leorex, a to hned!

Článek

Leorex kosmetika je novinkou na českém trhu, její výjimečnost spočívá v maskách Booster, které dokážou vyhladit vrásky v průběhu 10 minut. Ale nejen masky, ale i krémy na obličej, oční gely a séra na obličej vám pomůžou získat mladší a hezčí pokožku. Tato derma kosmetika se vyrábí v Izraeli, na bázi nano-technologie. Nano-technologie není magie, je to věda mikroskopických částí, které jsou zmenšeny na takovou velikost, aby se dostaly co nejblíže k povrchu pokožky.

Booster Gold je maska s přidáním 24karátového zlata. Tato maska je zázrak v okamžitém vyhlazení vrásek. Pleť zůstává vyhlazená a zářivá během pár minut

Jak dlouho efekt vyhlazení vrásek vydrží?

Chcete omládnout, ale odmítáte si lehnout pod skalpel nebo nechat si píchat injekce? Ideální kompromis přináší Leorex Booster maska. Krátkodobý efekt trvá 24 až 48 hodin, ale pokud toužíte po efektu dlouhodobém, je možné si naordinovat dlouhodobou 30denní kúru, kdy si masku aplikujete každý den. Po měsíci je vaše pleť krásně vypnutá, vrásky jsou zredukovány, pokožka září a je dokonale čistá. Záleží pouze na vás a vašich potřebách.

Výsledek vyhlazení vrásek po 2 hodinách od použití masky Booster

Leorex rozbíjí začarovaný kruh vrásek

Vystavování se slunci, větru a věk mají za následek poškození pokožky. Začínají se tvořit vrásky. Ty zpomalují průtok krve ve škáře, a tím zpomalují přirozenou obnovu pokožky. Časem se tyto jemné vrásky prohlubují a jsou viditelnější, více znemožňují průtok krve, a tím opět zpomalují přirozenou obnovu pokožky, což vede k hlubším a viditelnějším vráskám. A to je začarovaný kruh vrásek. Vědecky, klinicky a zákazníky je dokázáno, že fyzická aktivita Leorexu, jeho křemičitá struktura, ve skutečnosti vyrovnává povrch pokožky, zmenšuje tlak na kapiláry pod vráskou, čímž umožní lepší průtok krve v kapiláře, a tím pomáhá pokožce se regenerovat.

Patentovaná technologie Izraelské kosmetiky Leorex se stará o přirozeně mladý stav vaší pokožky

Jak Leorex funguje

Hlavní složkou Leorex výrobků jsou nano-křemičitany. Křemík je lidskému tělu přirozený, nachází se dokonce i v lidském organismu. Křemík se rozbíjí na milion malých kousků a míchá se do výjimečné hmoty, která při kontaktu s vodou a na pokožce okamžitě působí. Křemík je zmenšen na 10nm, aby se dostal k škáře, kde nano-křemičitany začínají tvořit fraktální strukturu neboli neviditelnou síť, která se přizpůsobuje povrchu pokožky a začíná se stahovat. Právě tímto krokem fyzicky vytáhne vrásku vzhůru a vyhlazuje povrch pokožky. Účinek redukce vrásek je okamžitý a úžasný. Nano-křemičitany ale nejsou jediná účinná složka v derma kosmetice Leorex! Ve výrobcích najdete kyselinu hyaluronovou, vitaminy A, C a E, různé antioxidanty, rakytník, aloe vera, 24karátové zlato, kolagen, elastin, řasu Dunalielly a mnoho dalších aktivních látek proti stárnutí pleti.

Vzorky Leorex kosmetiky můžete získat v lékárně Racek v obchodním centru Nový Smíchov. Více informací najdete na stránkách www.leorex-cosmetics.cz

Reklama

Načítám