Hlavní obsah

Letní móda v městském stylu. Je pohodlná i ženská!

Foto: Marie Bartošová

Letní módu si tentokrát vyzkoušela čtenářka BáraFoto: Marie Bartošová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jak skloubit styl a pohodlí uprostřed rušného města? Vydejte se s námi do ulic, kde si čtenářka Bára vyzkoušela čtyři letní looky. Dáte přednost overalu, šortkám, pudrovým kalhotám, nebo sukni do pasu?

Článek

Na běhání po obchodech, schůzky i do práce. Módu v městském duchu pro vás připravila stylistka Iva. Těšit se můžete na čistý minimalistický outfit, pohodlnou variantu s overalem, milé retro nebo monochromatický look.

Minimalisticky

Heslo letošního léta zní: bílé není nikdy dost! Vsaďte na jednoduchost a oblečte se do sněhově bílých šortek a lehké halenky. Je jen na vás, jestli zůstanete u minimalistického stylu nebo outfit doladíte barevnými doplňky. Skvěle budete vypadat v obou případech!

Foto: Marie Bartošová

Na foto: kraťasy včetně pásku (Mohito, 549 Kč), halenka (Mohito, 699 Kč), boty (Reserved, 1099 Kč), náramky (Mohito, 189 Kč/sada), brýle (Lindex, 299 Kč)Foto: Marie Bartošová

Dva v jednom

Co by ve vašem šatníku rozhodně nemělo chybět, je pohodlný overal. Stylistka Iva vybrala oblíbenou denimovou verzi. Overal přitom nechala rozepnutý, s klasickým tílkem vespod. K ležérnímu outfitu se budou nejvíce hodit placaté sandálky, které oceníte při celodenním běhání po městě.

Foto: Marie Bartošová

Na foto: tílko (H&M, 199 Kč), overal (Reserved, 1099 Kč), boty (Aldo, 499 Kč), kabelka (Reserved, 599 Kč), náramek (Reserved, 199 Kč)Foto: Marie Bartošová

Pocta „padesátkám“

Baví vás siluety padesátých let? Zkuste retro sukni do pasu. Zvolíte-li barevnou vzorovanou variantu, doplňte ji stejně jako my jen jednoduchým topem. Nezapomínejte přitom na podpatky, které jsou u delších sukní nezbytné. A vůbec to nemusí být jehly, se kterými se může procházka po městě změnit v hororový zážitek.

Foto: Marie Bartošová

Na foto: sukně (Gant, info o ceně v obchodě), top (Gant, info o ceně v obchodě), boty (Lindex, 999 Kč), kabelka (Reserved, 999 Kč)Foto: Marie Bartošová

V pudrových barvách

Do práce, na schůzku i do společnosti je ideální kombinace kalhot, halenky a saka v pudrových barvách. Monochromatický look, který mimochodem opticky prodlužuje postavu, můžete rozbít zářivým psaníčkem.

Foto: Marie Bartošová

Na foto: kalhoty (Reserved, 899 Kč), sako (Reserved, 999 Kč), náramky (Lindex, 149 Kč/kus), psaníčko (Debenhams, 999 Kč), košile (Reserved, 549 Kč), boty (Mohito, 799 Kč)Foto: Marie Bartošová

Načítám