Hlavní obsah

Letní oblečení pro děti na Tchibo.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Šálek lahodné kávy Tchibo jste už nejspíš někdy ochutnali. Víte ale, že Tchibo přináší vedle kávy také každý týden nový svět, plný inspirace? Tento týden například oblečení pro větší děti, ale i pro ty nejmenší. A vybavení pokojíčku navrch.

Článek

Každý týden nový svět

V průběhu celého roku vám Tchibo každý týden nabízí novou kolekci zajímavých výrobků, které zaujmou designem, kvalitou i funkcí. Témata jednotlivých kolekcí Tchibo pokrývají všechny oblasti každodenního života. Vybírat si můžete vybavení do kuchyně, bytové doplňky, sportovní náčiní nebo technické novinky. Nezapomínáme ani na módu, proto pravidelně přinášíme nové trendy v oblečení, doplňcích, obuvi i špercích. Ale pozor, každá kolekce je limitovaná a prodává se po omezenou dobu nebo do vyprodání zásob.

Pojďte si užívat jara!

Pro velké, malé, neposedné, roztomilé... Léto je tu samozřejmě pro všechny děti! Stejně jako naše nová kolekce s širokým výběrem klučičího i holčičího oblečení – pro velké i menší děti a v neposlední řadě i pro miminka. Na hraní pod širým nebem jsou veselé modely v pestrých barvách jako stvořené. A diky odolné bavlně jsou také pěkně pohodlné – a hodně toho vydrží. A samozřejmě nezapomínáme ani na ty úplně nejmenší: v našem kouzelném oblečení mohou spokojeně objevovat svět ze všech úhlů.

Pro malé děti a miminka

S novou kolekcí Tchibo se může vaše princezna cítit jako v bavlnce. Díky vysokému podílu bavlny jsou všechny oblečky příjemné k dětské pokožce. Elastan zajišťuje, že drží tvar, dokonale sedí a příjemně se nosí. Soupravička na obrázku se skládá z šatů, které mají tvar A a posuvná ramínka, a tříčtvrtečních legín s gumou v pase. Komplet můžete již dnes objednat v e-shopu Tchibo.cz za 349 Kč. A pro větrnější dopoledne jistě užijete sadu tří párů ponožek za 149 Kč a pro horká poledne pak sadu dvou apartních kloboučků ve slaďoučkých barvách za 199 Kč nebo sadu tří trojcípých šátků ve fialové, růžové a bílé s květinkami.

Naším tipem na výhodný nákup je pak komplet za 399 Kč, který se skládá z kalhot, trička a kabátku, které můžete zakoupit jak ve verzi pro holčičky, tak i malé neposedy. A vybrat si můžete ze čtyř velikostí – od čísla 62 až po 104. Praktickým výrobkem je pak ojedinělý bryndáček s rukávky, se kterým přesnídávka už nikdy nezabloudí tam, kam nemá. Bryndáček je z vysoce savého froté a rukávky z měkkého materiálu single jersey. Díky podložené vodu odpuzující fólii spolehlivě ochrání oblečení. Nebo roztomilý spací pytel pro kojence, nebo… Je toho zkrátka mnoho, s čím Tchibo tento týden příchází pro vaše nejmenší děti.

Pro velké děti

Pro větší děti, které nosí velikosti 110 až 164, toho pro vás Tchibo připravilo také mnoho. Například pro malé dámy sadu 2 legín a tuniku s ramínky, které k sobě krásně ladí. Navíc je můžete dále kombinovat s holčičími tričky. Mladí pánové pravděpodobně nepohrdnou cargo bermudami a sadou tří triček se surfařskými potisky.

Po energií nabitém dni pak mohou holčičky a kluci vklouznout do moderního pyžama skládajícího se z trička a krátkých kalhot. Pro kluky stojí souprava 299 Kč, pro holky pouhých 279 Kč. A aby toho nebylo málo, v aktuální kolekci naleznete pro své děti také oboustranné povlečení ze stoprocentní bavlny v úpravě renforcé a s polštářem bez jediného knoflíku. Tak slaďoučké usínání, milé děti…

A ráno – hurá na další výpravy!

Získejte kupón na 109 Kč pro první objednávku!

V e-shopu tchibo.cz si můžete objednat newsletter a žádná novinka vám neuteče. Každou středu vám zašleme informace o nové kolekci, v pátek pak newsletter se speciálními akčními cenami, některé jsou platné pouze pro nákup v e-shopu. A aby bylo vaše objednávání ještě příjemnější, po přihlášení se k odběru newsletteru vám automaticky zašleme uvítací email s kupónem na 109 Kč! Přihlásit k odběru se můžete zde: registrace k odběru newsletteru.

Každou středu vám zašleme informace o nové kolekci, v pátek pak newsletter se speciálními akčními cenami, některé jsou dokonce platné pouze pro nákup v e-shopu a pouze pro odběratele newsletteru. A aby bylo vaše objednávání ještě příjemnější, po přihlášení se k odběru newsletteru vám automaticky zašleme uvítací email s kupónem na 109 Kč! Neváhejte a registrujte se k odběru newsletteru ještě dnes!

Reklama

Související témata:

Načítám