Hlavní obsah

Hustější vlasy rychle a levně

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Kombinujte rovné vlasy s natočenýmiFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V dnešní době je snadné opatřit si krásnou, hustou a dlouhou hřívu. Nejste-li úplně přesvědčená o zahuštění vlasů u kadeřníka, vyzkoušejte nejprve samoaplikační metodu, která je finančně nenáročná a zvládnete ji sama doma. Povíme vám, jak na to!

Článek

O prodlužovacích metodách u kadeřníka jsme již psali. Metoda zahušťování Simply Perfect je tak jednoduchá, že ji zvládnete i vy sama během několika minut. Výhodou je, že se pramínky aplikují sponkami (klipsami), které lehce připevníte i sundáte. U jemných a řídkých vlasů je zahuštění okamžitě viditelné.

Jak nejlépe postupovat?

Jako pomůcky vám stačí dvě velké pinety, hřeben a vlasové pramínky. Začíná se odspodu v zadní partii, uděláte vodorovnou pěšinku a přicvaknete sponkami nejširší pásy. Po stranách nejlépe využijete šířku 10-15 cm, pro patku jsou nejoptimálnější nejužší prameny. Výsledek je znatelný po připnutí několika málo pramenů. Máte-li stálého kadeřníka, určitě vám s první aplikací pomůže a vše potřebné vysvětlí.

Co sada obsahuje?

Set Simply Perfect kromě vlasů obsahuje kartáč s přírodními štětinami, který se hodí nejen na rozčesání jednotlivých pramenů, ale i celého zahuštěného účesu. Přiložený bývá i tzv. testovací pramen, na kterém si můžete vyzkoušet, jak by chytla barva, kdybyste původní barvu chtěla změnit. Kadeře po sejmutí můžete i mýt, odstraníte tak zbytky laku či jiného stylingového přípravku. Stačí klasický šampon na vlasy včetně kondicionéru nebo speciální kosmetika přímo určená pro náhradní vlasy. Životnost závisí na četnosti používání.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Vaše kadeřnice vám ráda poradíFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Řešení i pro nezkrotné vlny

Kombinace hladkých a kudrnatých pramenů hraje v účesech prim. Žehlete do loken právě přidané vlasy. Tím svoje vlastní šetříte a ty připínací jsou k žehlení přizpůsobené. Kromě zahušťovacího efektu, můžete s vlasy docílit zajímavých kreativních a barevných variant. Můžete si vybrat odlišný odstín ke své barvě vlasů a vytvořit si melír jen pro konkrétní příležitost. Kouzlit také můžete s červenými, fialovými i modrými pramínky. Velmi zajímavě vypadají vlasové pásy, které jsou jemně promelírované. S nimi vytvoříte i nepřehlédnutelný večerní účes. Nezapomínejte je na spaní sundávat, jinak hrozí zacuchání do vlastních vlasů.

Set Simply Perfect stojí kolem 5000 korun, zakoupíte ho na internetu nebo v kadeřnických salonech.

Reklama

Související témata:

Načítám