Článek
Postup
01.
Salát natrhejte na menší kousky, kapii pokrájejte na proužky. Obojí promíchejte s jogurtem, lehce osolte, opepřete a dochuťte citronovou šťávou. Podávejte posypané fetou.

Foto: Archiv redakce
Feta a řecký bílý jogurt - to je osvědčená dvojka, kterou lze využít do různých salátů. Zkuste ji dnes s listovým salátem a kapií.
Salát natrhejte na menší kousky, kapii pokrájejte na proužky. Obojí promíchejte s jogurtem, lehce osolte, opepřete a dochuťte citronovou šťávou. Podávejte posypané fetou.
| Energetická hodnota celkem pro 1 porci | |
|---|---|
| Energie | 568,2 kJ |
| Bílkoviny | 7,81 g |
| Tuky | 8,15 g |
| Sacharidy | 7,31 g |
| Sůl | 2,61 g |
| SAFA | 4,77 g |
| Vláknina | 1,63 g |
| Cukry | 4,19 g |
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama