Hlavní obsah

Lord of the Dance posunuli vystoupení v Praze

Foto: JV Agentura

Tenhle taneční soubor si nemůžete nechat ujít!Foto: JV Agentura

Reklama

Taneční show Lord of the Dance se v O2 areně uskuteční v novém termínu! Posune se však jen o čtyři dny, a to z původního data 3. listopadu na 7. listopadu. Pořadatelé tak vyšli vstříc všem tenisovým fanouškům i vedení O2 areny, která tak získala možnost uspořádat začátkem listopadu prestižní finále Fed Cupu mezi Českou republikou a Srbskem.

Článek

„V Praze se letos poprvé představí nová podoba světoznámé show, proto jsme nechtěli ani my, ani Lord of the Dance diváky o tento zážitek připravit," vysvětluje český pořadatel JV Agentura. (Více o novém kabátě celého vystoupení se dozvíte zde.) Termín, který byl potvrzen více než rok, se naštěstí podařilo v nabitém kalendáři souboru nahradit datem velmi blízkým – tedy 7. listopadem.

Praha, a zvláště O2 arena je pro irské tanečníky jedním z nejoblíbenějších míst, proto soubor vyšel vstříc a my vám můžeme již dnes potvrdit, že pražské publikum o vystoupení nepřijde. Termíny dalších představení v Brně, Pardubicích, Ústí a Plzni zůstávají nezměněny.

Začátek představení zůstává ve 20 hodin a stejně tak zůstávají v platnosti již prodané vstupenky. Těm majitelům vstupenek, kterým nový termín nebude z vážných důvodů vyhovovat, bude umožněno vrácení vstupného. Bližší informace na www.sazkaticket.cz nebo na telefonním čísle 266 12 11 22.

Také se už nemůžete dočkat?

Reklama

Související témata:
Vystoupení

Načítám