Hlavní obsah

Lord of the Dance v Čechách! Pošesté!

Foto: lordofthedance.com

Nenechte si ujít velkolepou taneční showFoto: lordofthedance.com

Reklama

Mýtus, kouzlo, zážitek. To všechno jsou ekvivalenty pro velkolepou taneční a folklorní show, která slaví úspěch ve všech koutech světa již více než 10 let. Starý mystický keltský příběh o lásce, odvaze a věrnosti si budou moci opět vychutnat i čeští diváci, a to hned třikrát: v Ostravě, Praze a Karlových Varech!

Článek

V Čechách už poněkolikáté!

Velkolepá show Lord of the Dance, v překladu Pán tance, se představila českému publiku už v roce 2003. Tehdy soubor beznadějně vyprodal hned dvakrát po sobě T-Mobile Arenu v Praze. V letech 2004, 2005, 2008 a 2009 následovala veleúspěšná turné po celé republice. Za poslední tři představení zhlédlo přes 120 000 diváků. Českou republiku se do nabitého kalendáře souboru podařilo zařadit opět na jaře roku 2009.

Na mystické představení se můžete těšit už nyní, protože 4. února soubor vystoupí v ostravské ČEZ Aréně. Den nato bude následovat show v nově otevřené KV Aréně v Karlových Varech. Pražské publikum se dočká až 6. února, kdy se pod náporem hbitých nohou otřese O2 Aréna.

Show, která nestárne

Diváci budou mít možnost znovu, nebo poprvé, zhlédnout fantastický příběh Dobra a Zla v překrásné pohádkové scéně, precizní výkony desítek tanečníků v sólových výstupech i nezaměnitelných tanečních formacích, které proslavily irský tanec po celém světě.

Foto: lordofthedance.com

Rytmy irských tanců vás pohltíFoto: lordofthedance.com

Lord of the Dance Michaela Flatleyho je kritikou nejnadšeněji oceňovaným představením všech dob. Od premiérového uvedení v Dublinu v roce 1996 toto představení překonalo po celém světě řadu rekordů a stalo se nejlépe prosperující show v celé dlouhé historii existence zábavního průmyslu.

Představení do současné chvíle zhlédlo přes 50 milionů diváků ve 40 zemích světa, uchvátilo publikum v Rusku, po celé Evropě, v USA, od Kanady po Argentinu, v Asii i Austrálii. Show je uváděna od roku 1996 v nezměněné podobě! Tou jedinou změnou je spousta krásných nových kostýmů.

Tajemství mimořádného úspěchu show Lord of the Dance spočívá do velké míry též v tom, že oslovuje široké publikum bez ohledu na věk, pohlaví nebo kulturní zázemí. Díky této nadčasové, univerzální přitažlivosti se Lord of the Dance zařadil mezi živoucí legendy, zázraky moderního světa.

A co vy? Už jste si pořídily vstupenky na představení? Ne? Učinit tak můžete na www.sazkaticket.cz, www.ticket-art.cz, www.ticketpro.cz nebo www.ticketportal.cz.

Reklama

Načítám