Hlavní obsah

Sexy doplňky pro tvé prádlo!

Foto: shutterstock.com

Vylepšete své prádlo svůdnými doplňkyFoto: shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Která z nás netouží být pro svého partnera neodolatelná, zejména pokud má dojít na hravé intimnosti. K vášni patří napětí podněcující fantazii. A k tomu je třeba pořídit si patřičný arzenál! „Rafinovaných doplňků prádla je na trhu víc než dost,“ tvrdí módní specialistka Helena Konarovská a hned nám to i dokázala!

Článek

Žena by měla být upravená a svůdná každý den. Ale je řešením kupovat co chvíli nové prádlo a vymýšlet různé hry, abyste svému vyvolenému nezevšedněly? To se přece rozhodně podepíše na stavu domácí kasy, což už moc sexy není. Dnes si proto ukážeme, jak se dá prádlo nebo tělo vyzdobit, abychom muže stále inspirovaly k toužebné akci.

Jakými šperky a luxusními kousky doplňků ozvláštnit prádlo a svůj celkový vzhled nám ve videoreportáži ukázala na dvou rozdílných typech žen módní specialistka Helena Konarovská. Inspirujte se zde:

{stream-video}

Základní pravidlo: Všechno musí ladit

Než se rozběhnete na nákupy, vezměte si s sebou alespoň jeden díl svého prádla, ke kterému budete hledat vhodné doplňky. Pokud neseženete od téže značky další kousky, snažte se najít takové, které k sobě na první pohled patří. Barva, vzory krajky, materiál všechno by mělo ladit a dotvářet jeden neodolatelný celek.

Známá klasika

Mezi již tradiční doplňky prádla patří podvazky. Výrobci se snaží uspokojit všechny typy zákaznic, a tak jsou na trhu nejen rozmanité vzory, ale i střihy, které podpoří tvary nebo elegantně zakryjí nedostatky. Trendy jsou teď vysoké podvazkové pásy, které vypadají spíše jako polokorzet. Úžasně opticky zužují pas a rozhodně vám zvednou sebevědomí. Barevná škála je bezmezná, chcete-li držet krok s módou, zkuste retro vzor. Svůdné šněrování dokáže v muži zapálit skryté touhy.

K podvazkům neodmyslitelně patří punčochy. „Nevytahovat až nahoru ke stehnům, vypadá to šíleně!" varuje ale Helena Konarovská. Takže pozor, maximálně do půli stehen. Podvazky to snesou, jsou přece nastavitelné. Krajka punčoch by opět měla ladit s prádlem stejně jako barva. Pokud ovšem chcete vytvořit kontrast, opakujte alespoň styl nebo vzor, případně jednu z barev, která je na prádle použita. Stejným pravidlem se řiďte i při výběru ozdobného podvazku. Věřte, že takový malý kousek krajky na gumičce promění muže v dravce!

Foto: Zbyněk Prokop

Stačí malé detaily a hned jste jináFoto: Zbyněk Prokop

Rafinovaná svůdnice

Rafinovaná žena chce vypadat stále krásně, ale esa tahá z rukávu nenápadně. Patříte-li k takovým, zkuste ozvláštnit prádlo luxusním šperkem. Speciální broží (většinou se dělá na magnet) můžete podprsenku nebo ramínka topu doladit k dokonalosti a zároveň mít stále u sebe i svou oblíbenou vůni. Uvnitř šperku je polštářek, na který nastříknete trochu vůně a schováte ho zpět do speciální komůrky.

Podobnou službu udělá i tetování na tělo. Nenechte se mýlit, nejde o žádnou lacinou nálepku. Jde o luxusní šperk ozdobený třpytkami nebo kamínky Swarovski, perlami apod., který si jednoduše nalepíte kamkoli, třeba s ním zakryjete původní tetování, a necháte muže, aby ho v průběhu večera smyslně objevovali. Tento šperk na těle vydrží při denní pravidelné hygieně až tři týdny. Krásně se vyjímá v dekoltu, na rameni, kolem pupíku nebo na kotníku, ale je pouze na vás, kam jej umístíte a na kterou část svého těla tímto způsobem upozorníte. Zvolíte romantické bílé nebo hříšné černé?

Odhodlaná dračice

Když vztah začne okupovat všednost a rutina, je na čase změnit identitu. Pořád to budete vy, ale úplně z jiného světa. Můžete se zahalit od hlavy až k patě, a přitom zůstat neodolatelně přitažlivá a nechat muže, aby si vás „rozbalil" jako dárek pod stromečkem. Výrobci spodního prádla nelenili a k tomuto účelu vymýšlejí nejrůznější svůdné doplňky, jako manžetky (krátké i dlouhé), rukavičky (dají se použít i na ples nebo velkolepou večeři), legíny, tílka, košilky, rukávky apod. Všechno má společné prvky vzor, zdobení, materiál a perfektní zpracování. Pokud zatoužíte vstoupit do úplného utajení, doplňte svůj nový outfit luxusními krajkovými brýlemi a překvapte svého partnera zcela nečekaně!...

...Každá hra by měla mít svá pravidla, ale kdo říká, že byste je nemohly určovat pouze vy!

Reklama

Související témata:

Načítám