Hlavní obsah

Luxusní notebooky pro ženy!

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pryč jsou doby, kdy výrobci počítačů na ženy příliš nemysleli. Dnes je to jinak. I ženy je využívají hojně k práci a také ve svém volném čase. A proč si nezpříjemnit chvilky s pomocníkem, který nejenže zvládne všechno, co po něm chceme a usnadní nám práci a navíc i krásně vypadá, případně ladí s naším stylem oblékání? Takové jsou horké novinky od HP ženám šité na míru!

Článek

Firma Hewlett Packard (HP) si potřeby ženy uvědomuje a respektuje už několik let. Navíc spolupracuje se ženami i při uvádění jednotlivých produktů, např. celosvětovou tváří kampaně s názvem „Počítač je konečně osobní“ byla modelka Petra Němcová. Loni na trh uvedla vystylovaný notebook „Vivienne Tam I" vítězka soutěže Česká Miss Iveta Lutovská. Pro letošní kampaň byla vybrána zpěvačka Klára Vytisková. Je jen na vás, který počítač si vyberete.

Motýlí křídla do kabelky

Kdo jiný by ženám mohl lépe rozumět, než žena návrhářka. Ve spolupráci s Vivienne Tam vznikl nejnovější zlatý digitální módní doplněk s názvem HP Mini 210 Vivienne Tam Edition, jehož tváří se stala již zmíněná zpěvačka Klára Vytisková ze skupiny Toxique, která o něm říká: „Mám ráda zlaté doplňky, takže se mi Vivienne Tam perfektně trefila do vkusu.“ Zpěvačka přiznala, že často cestuje, a proto uvítala notebook, který se jí vejde do kabelky a je úžasně lehký. „Můžu si své přátele vozit doslova všude s sebou a přes Skype nebo Facebook s nimi být neustále ve spojení,“ dodává zpěvačka. A není divu. Notebook váží 1,22 kg a je široký pouze 3 centimetry. Design notebooku je inspirován klasickou čínskou romancí „Motýlí milenci“. Jedná se o příběh svobody, lásky a nápaditosti. Motiv je nejen na povrchu notebooku, ale setkáte se s ním samozřejmě i na ploše monitoru nebo na speciální myši, která je součástí jarní kolekce Tam jaro 2010.

Elegantní a přitom výkonný dámský notebook

Komfort i uvnitř

Krásný napovrch a úžasný uvnitř, i tak by se dal tenhle designový elegán charakterizovat. Uvnitř je totiž celá sada speciálně připraveného softwaru. Má vestavěnou kameru, díky které snadno vytvoříte videa nebo fotografie a ihned je můžete sdílet se svými přáteli. Díky speciálnímu tlačítku se kamera přemění v zrcátko, ve kterém se můžete upravit před důležitou schůzkou.

Díky funkci HP Quick Web se prakticky během pár sekund po zapnutí počítače můžete spojit se svými přáteli, poslouchat oblíbenou hudbu, prohlížet web nebo seznam schůzek či posílat e-maily – to vše na display s úhlopříčkou 25,65 centimetrů s technologií LED BrightView Infinity. K dispozici vám bude i pohodlná klávesnice o rozměru 93 % ze standardní klávesnice. Výdrž baterie je slušných 5,5 hodin. Uvnitř se také skrývá 2 GB operační paměti, vysokorychlostní harddisk s 320GB pamětí, automatický zálohovací software a bonus, který uvítáte, je i operační systém Microsoft. HP nezapomnělo ani na to, že ženy si potrpí na obal, a proto sladilo do barev i obal notebooku a bezdrátovou myš – to vše bude již od května možné koupit v exkluzivním dárkovém balení za cenu 12 590 Kč. (Bezdrátová myš bude stát 769 Kč).

Pokud chcete tohohle krasavce zadarmo, zúčastněte se na Facebooku soutěže o tři tyto notebooky, kterou HP již odstartovalo. Cílem je sbírat motýlky, kteří jsou hlavním motivem designového notebooku. Vyhrát můžete i jednu z pěti super myší.

Elegance pro náročné

Jestliže vás motýlí křídla neoslovují a dáváte přednost prostší eleganci, pak HP nabízí elegantní pracovní notebook z řady HP ProBook, kde si můžete samy zvolit velikost obrazovky (např. HP ProBook 4320s). Patříte-li k aktivním ženám, které potřebují mít kancelář neustále u sebe, pak je tenhle to pravé pro vás. Optimální váha, přijatelné rozměry a displej s úhlopříčkou 33,8 cm (13,3"). Povrch je z kartáčovaného hliníku. Můžete si vybrat ze dvou barevných provedení – Kaviár anebo Bordeaux. I u tohohle notebooku se k e-mailu, kalendáři, kontaktům a webovým stránkám dostanete téměř okamžitě, aniž byste musely čekat na načtení systému, a to díky funkcím HP QuickLook a HP QuickWeb. A cena? Začíná na 15 000 Kč bez DPH.

Pro náročné podnikatelky

Naprostou špičku mezi přenosnými notebooky představuje ať po stránce výkonu, tak dle exkluzivního vzhledu notebook HP EliteBook 2540p. Váží jen 1,5 kg, je odolný, malý a zároveň nejlehčí bratr profesionálních notebooků společnosti HP. Přestože je navržen pro maximální pohodlí při přenášení, zajišťuje nekompromisní výkon. Umožňuje neustálé připojení na internet pomocí vestavěného takzvaného WLAN modulu, do kterého se vloží SIM karta telefonního operátora s aktivovanou internetovou datovou službou. Kromě, pro HP již běžných aplikací, jako je HP QuickLook a HP QuickWeb, zde najdete například nástroj pro zabezpečení osobních dat na notebooku pod názvem HP Protect Tools Security Manager. Nejlevnější konfigurace tohoto špičkového notebooku startují na 42 500 Kč bez DPH.

Tak co, který bude ten váš?

Reklama

Související témata:

Načítám