Hlavní obsah

Má ho velkého? Buďte vynalézavá!

Foto: Thinkstock

Velký penis není vždy výhraFoto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Velký penis, velké zážitky? Ne tak docela! I přes lichotivé rozměry pánského přirození není snadné užít si sex bez bolesti, pokud má žena úzkou pochvu a je pro ni milování bolestivé. Existuje recept na sladění dvou odlišných parametrů pohlaví? Jistě. Vyzkoušejte ty správné polohy!

Článek

Někdy se poštěstí, že váš partner vyniká nad průměr a jeho poklad v kalhotách dosahuje větší délky, než je evropský standard. Jenže jak říkají muži, kteří větším penisem disponují: „Někdy to není tak docela výhra. Některé ženy mají při souloži problémy s bolestí.“ I když se říká, že každá vagina se díky své elasticitě přizpůsobí různým rozměrům, můžou se takové pokusy stát nepříjemnými. Přitom stačí jen se milovat tím „správným způsobem“ čili tak, aby hloubka průniku pyje do pochvy nebyla hluboká, popřípadě si žena mohla přírazy svého milence korigovat stisknutím stehen. K tomu je vhodných následujících sedm námi vybraných sexuálních poloh. Tak si konečně užijte bez zbytečných obav! A to i v případě, že „ho" má malého, nejlepší polohy najdete ZDE.

1. Mělký zásun

Podmínkou pro hladký průběh této polohy je aspoň přibližná tělesná výška obou milenců kvůli správnému úhlu při zavedení penisu, neboť je v tomto případě opravdu mělký. Žena stojí na zemi (a to bokem k milenci) pouze jednou nohou, tu druhou jí za stehno přidržuje partner. Pro něho není problém, aby jí ze své pozice zavedl penis do zaslíbených míst. Milenka si vhodný úhel řídí sama, neboť čím více se ke svému muži natáčí zády, tím snáze mu umožňuje zasouvání, což pro ni není žádoucí. Partneři mohou vyzkoušet i vstup zadním vchodem neboli anální sex.

2. Relaxační sex

Při této milostné pozici si žena sedne zadečkem na okraj postele, svěsí nohy dolů a položí se na záda. Muž si čelem k ní klekne mezi její nohy a zasune penis do pochvy. Jestliže se domnívá, že výška postele není adekvátní a úhel zavedení penisu neodpovídá jeho představám, poklekne na polštář, čímž dosáhne vhodné úrovně. Při souloži žena využívá svých rukou k vlastnímu hlazení nebo nechá partnera, aby jí dráždil klitoris. Kdykoliv může koleny stisknout partnerovy boky, aby mu naznačila, že průnik je již příliš hluboký. Tato poloha je vhodná i pro přímou stimulaci bodu G.

3. Zapletený chtíč

Mezi náročnější polohy na obratnost obou partnerů patří zrovna tahle. Muž si pohodlně lehne na záda a roztáhne nohy. Žena si (tváří v tvář) nad něj přiklekne, zasune si pyj do pochvy, natáhne nohy směrem k milencovým ramenům a zakloní se dozadu, čímž si plnohodnotně lehne na postel. Pohybovat se mohou oba. Penis díky svému nepřirozenému úhlu stimuluje přední stranu pochvy (bod G), i když se zdánlivě jedná o opravdu mírnou a spíše odpočinkovou aktivitu.

4. Něžné setkání

Žena se pohodlně položí na záda, pokrčí nohy a roztáhne je. Muž si mezi ně klekne, přidrží se milenčiných kotníků a vsune penis dovnitř. Při jakýchkoliv pochybnostech a nepříjemných pocitech může žena usměrňovat příliš vášnivého partnera objetím jeho penisu rukou, čímž zmírní přirážení, ale zároveň mu připraví nový pocitový zážitek.

5. Cesta k orgasmu

Žena ležící na boku se podpírá jednou rukou. Nohy neroztahuje, má je jen obě pokrčené před sebou. Vystrčením zadečku umožní zasunutí penisu partnerem, který leží v obdobné pozici za ní. Jedná se o pomalé, něžné přirážení stimulující bod G. Stisknutí pochvy tlumí příliš hluboké zasouvání penisu. Poloha je též vhodná pro anální sex.

6. Pevný stisk

Muž si klekne na své paty. Žena se na něj obkročmo posadí a zasune si penis do pochvy tak hluboko, jak jí to je příjemné. Pohupuje pánví různými směry, tím kontroluje hloubku zasunutí penisu, a zkoumá, co je nejlepší a nejpříjemnější. Určitě se jí bude zamlouvat tření klitorisu o partnerovu pokožku. Těsný čelní kontakt je ideální pro líbání či stimulaci prsou.

7. Neznámý cizinec

Muž si lehne na záda a roztáhne své natažené nohy. Jeho partnerka si zády k němu sedne na penis a vzepře se na chodidlech. Poté se maximálně zakloní, takže vlastně zalehne svého milence. Nakonec zvedne nohy vzhůru a pro větší pohodlnost si je může i překřížit. Nebudeme nic zastírat. Nadře se převážně on, ale budiž mu je odměnou případný vaginální orgasmus partnerky. Tohle je totiž poloha, která přímo dráždí přední stěnu pochvy, a proto si ji mnohé ženy nemohou vynachválit.

Už jste se setkala s příliš velkým penisem, který vám nebyl „po chuti“? Jak jste se vypořádala s tak obřími rozměry?

Reklama

Načítám