Hlavní obsah

Malá prsa? Žádný problém! Helena Konarovská zařídí plný dekolt!

Foto: Mona Martinů

Že má čtenářka Kateřina malá ňadra? Nikoli, tvrdí Helena KonarovskáFoto: Mona Martinů

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Druhý díl seriálu s odbornicí na ženské poprsí je tady. Helena Konarovská tentokrát čtenářce Katce vyvrátila její tvrzení, že má malá prsa. Měla větší, než si sama myslela!

Článek

Trápením při výběru správné podprsenky nemusí být jen obrovská ňadra, ale i jejich pravý opak, tedy prsa malá. Čtenářka Katka měla přesně tento problém, a tak se na nás a na odbornici na ženské poprsí Helenu Konarovskou obrátila s prosbou.

Katka má drobná prsa položená daleko od sebe, která nevytváří plný dekolt, a okraje podprsenky jí odstávají od prsou. Potřebuje takovou podprsenku, která jí vykouzlí plný dekolt a dodá správnou porci sebevědomí. A co teprve, když si vyzkouší podprsenku bez ramínek, které se, podle vlastních slov, bojí?

Nejčastější chyba: výběr velikosti

Jak už je u Heleny Konarovské zvykem, během pouhého pohledu dokáže odhadnout skutečnou velikost podprsenky. A ani tady to nebyla výjimka. Katka, která uvedla svoji velikost 75 A, byla jejími slovy překvapená. Verdikt zněl jasně, skutečná velikost je 70 C. „Áčka jsem na české ženě téměř nikdy neviděla. Kateřina má jasné trojky,“ vyvrací mýtus majitelka butiku Le Chaton.

Foto: Mona Martinů

Odstávající košíčky jsou častým jevem při výběru špatné podprsenkyFoto: Mona Martinů

Opět jako v případě čtenářky Renaty z minulého dílu Katce v její vlastní podprsence nelícoval konec kostice s ramenním kloubem. Prsa tak byla uložená daleko od sebe. „Další problém je, když hrana horního okraje košíčků u podprsenky odstává. Je to bohužel pak vidět na všech halenkách nebo šatech, které nosíte,“ upozorňuje Helena Konarovská. „Navíc je Katce podprsenka při zapínání na zádech obrovská, vešla by se mi tam celá ruka," ukazuje odbornice. Vždy se tedy vyplatí nejprve celý obvod hrudníku přeměřit.

Sexy „céčka“ z „áček“? Není problém

Kateřina se nejprve velmi styděla, když ale sexy svůdnou podprsenku z kolekce Implicite Paradoxev černé barvě viděla, bylo jasné, že se na její vyzkoušení už těší. Tento model stojí 1620 Kč, je k dostání ve velikostech B–D a kromě tohoto odstínu je také v barevném odstínu nazvaném Eclipse.

Černá krajka kontrastovala se sexy zapínáním na zádech a zajímavým řešením dekoltu. Po odstávajících okrajích se slehla zem, na Katce bylo vidět ihned zvýšené sebevědomí i rovně posazená záda. „Tato podprsenka navíc jasně dokazuje, že asymetrií dekolt netrpí,“ potvrzuje odbornice.

Foto: Mona Martinů

Svůdná podprsenka dokáže s dekoltem provést hotové divyFoto: Mona Martinů

Foto: Mona Martinů

Efektní zapínání za zádech vypadá velmi rafinovaně a sexyFoto: Mona Martinů

Krajka vytvoří svůdnou rýhu v dekoltu

Jako další přišla na řadu svůdná černá krajková podprsenka Pleasure State – My Fit. Cena je 1380 Kč a je k dostání hned v jedenácti různých odstínech a velikostech A–D. Katce se na první pohled líbila nejvíc. Při správném vložení prsou do košíčků ramena instinktivně narovnala, ňadra byla díky střihu ihned zvednutá a pěkně se stiskla směrem k sobě. Vyztužené košíčky tak Katce dokonale vyplnily dekolt a vytvořily svůdnou rýhu, o které se jí podle jejích slov předtím ani nesnilo.

Foto: Mona Martinů

Push-up podprsenka vytvoří mezi prsy svůdnou rýhuFoto: Mona Martinů

Konec silikonovým ramínkům

Podle Heleny Konarovské je častou nepravdivou domněnkou, že si ženy s malým hrudníkem myslí, že by jim podprsenky bez ramínek padaly, když je nemá co držet. Nahrazují je tedy silikonovými ramínky, která jsou neestetická a na nošení nepříjemná.

Na řadu tedy při zkoušení přišla krajková podprsenka Antigel Tropstar Special s odnímatelnými ramínky v odstínu zvaném Bleu Concert. Cena podprsenky je 1820 Kč. Je k dostání ve velikosti C a v barvách Vermilion a Diamant Gris. „Prsa dokonale bydlí díky všité přilnavé pásce, která je udrží na jednom místě i při rychlém pohybu. Sexy krajka navíc se může přiznat v hlubokém dekoltu,“ vysvětluje paní Helena.

Foto: Mona Martinů

Krajková podprsenka s odepínacími ramínky dá i menším ňadrům dokonalou podporuFoto: Mona Martinů

Foto: Mona Martinů

Když se u podprsenky ramínka odepnou, můžete si dovolit i odvážnější šatyFoto: Mona Martinů

Další tipy ve stejných velikostech

Nestačila vám ukázka prádla, které Katka sama vyzkoušela? Vybrali jsme vám modely podprsenek, které pozvednou drobný dekolt, a jsou hlavně dostupné ve velikosti C. Vyberete si?

Foto: Archiv firmy

Černá push-up podprsenka se sexy zapínáním mezi prsy vykouzlí dokonalý dekolt, Calvin Klein, 1299 KčFoto: Archiv firmy

Foto: Archiv firmy

Sportovní podprsenka je důležitá. Prsům poskytne dostatečnou oporu a nikde neškrtí, Panache Sport (černá, bílá, fialová, růžová), 1460 KčFoto: Archiv firmy

Foto: Archiv firmy

Tmavě modrá hladká podprsenka se bude hodit pod upnuté topy nebo šaty. Tommy Hilfiger, 1299 KčFoto: Archiv firmy

Foto: Archiv firmy

Po tomto střihu podprsenky sáhněte, pokud oblečete šaty či top s hlubokým dekoltem. Podprsenka push-up vyztužená, Implicite (černá, bílá, lahvově zelená), 1490 KčFoto: Archiv firmy

Foto: Archiv firmy

Krásný dekolt během pár vteřin vykouzlí z malých prsou i tento střih. Podprsenka formující s nízkým středem, Implicite (černá, bílá, tělová), 1210 KčFoto: Archiv firmy

Jak se vám proměna hrudníku čtenářky Katky líbí? Šly byste také do toho? Napište nám na natalie.debnarova@prozeny.cz, pošlete svoji fotografii a popište problém, se kterým byste v oblasti spodního prádla potřebovaly poradit!

Reklama

Související témata:

Načítám