Hlavní obsah

Manželovi jsem se za milenku pomstila!

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Zrušila jsem manželovi dovolenouFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Moc se mi líbil váš článek o pomstách provedených mužům po rozchodu. A schvaluji, schvaluji... Já začala hezky za tepla v průběhu rozchodu, když jsem zjistila, že má manžel milenku.

Článek

Na naši adresu mu přišel dopis, kde mu byla potvrzena dovolená pro dvě osoby a zaplacení 50% zálohy. No, naší čtyřčlenné rodiny se určitě tato dovolená netýkala, tak jsem neváhala a zaslala na adresu letoviska žádost o zrušení pobytu, kterou jsem ještě podpořila telefonátem.

„Samozřejmě, žádný problém, jen záloha Vám propadá", znělo na druhé straně. Jaká byla moje radost, když mi kolega v práci k tomu všemu sdělil, že už v barvách vidí, jak se můj manžel plazí kilometr do kopce s kufry a milenkou a v cíli se dozví, že pobyt byl zrušen...

Bylo to sladké! Neměla jsem ale dost a po čtvrt roce, kdy manžel přišel s prosíkem zpět, jsem mu uštědřila další ránu. Nabídla jsem mu usmíření a že se ještě téhož dne může vrátit. Radostně si zajel k milence sbalit věci a do večera byl zpět.

Jdi, odkud jsi přišel!

Když dorazil, z okna jsem se ho překvapeně ptala, co chce. Měla jsem strach, ale do jeho nevěřícného obličeje jsem vmetla větu: „Jdi, odkud jsi přišel!" Po několika minutách chození kolem zavřených oken a plného auta věcí se rozhodl naštvaně odjet... Ještě pár dní jsem měla strach, ale radost z pomsty byla silnější!

Takže HURÁ do všech „EX"!

Reklama

Související témata:

Načítám