Hlavní obsah

Máte akné? Chraňte se před sluncem!

Reklama

Více než 80 procent všech mladistvých a 40 procent všech dospělých žen na celém světě trpí akné a nedokonalostmi pleti v různých formách. Problematická pleť je obzvláště náchylná k poškození sluncem.

Článek

„Mastná, aknózní pleť potřebuje trvalou péči, která pomáhá regulovat tvorbu mazu a má vysokou kožní snášenlivost," říká Annette Bürger z výzkumu a vývoje Eucerin a ještě podotýká: „Ideální složení pro UV ochranu musí přirozeně splňovat tytéž požadavky." A Eucerin Ochranný krémový gel na opalování na obličej Oil Control SPF 30 a 50+ je splňuje všechny! Výzkumní pracovníci laboratoří Eucerin využili své špičkové odborné znalosti v oblasti UV ochrany a péče o pleť při redukci krátko- a dlouhodobého slunečního poškození.

Redukuje akné, okamžitě zmatňuje, efektivně chrání proti UVA a UVB paprskům.

„Ačkoli mnoho lidí má pocit, že se jejich nedokonalosti díky UV paprskům hojí lépe a rychleji, je tento účinek krátkodobý," říká Anette Bürger. Příčinou může být, že: „UV záření stimuluje činnost buněk. A dalším faktem je, že aktivuje tvorbu mazu a proces keratinizace. Nakonec se ale nedokonalosti vrátí, často v horší míře než předtím,“ dodává odbornice.

Unikátní technologie Oil Control obsahuje látku podobnou aminokyselině – L-karnitin, který je tělem přirozeně produkován, podporuje přesun mastných kyselin do buněčných mitochondrií, kde jsou poté metabolizovány a rozkládány. To následně brání přeměně mastných kyselin v kožní maz a výrazně snižuje množství kožního mazu, které se objeví na povrchu pleti.

Jedinečná kombinace tří zmatňujících pigmentů, které zároveň absorbují lipidy,poskytuje okamžitý účinek a povrch pleti zanechává suchý a matný. Pleť je hladká, bez lepkavého pocitu.

Unikátní technologie Oil Control obsahuje látku L-karnitin, která snižuje tvorbu kožního mazu na povrchu pleti.

Účinky Ochranného krémového gelu na opalování na obličej Oil Control:

  • Extra lehká, rychle se vstřebávající emulze
  • Účinná ochrana před hyperpigmentací pokožky
  • Zmatňující efekt s dlouhodobým účinkem
  • Vysoce účinné UVA/UVB filtry se systémem biologické ochrany + unikátní Oil Control technologie

Velmi dobrá kožní snášenlivost Eucerin Ochranného krémového gelu na opalování Oil Control na obličej SPF 30 a 50+ byla klinicky prokázána i na citlivé a mastné aknózní pleti a lze snadno začlenit do každodenní péče o problematickou, aknózní pleť obličeje.

Více informací na stránkách Eucerin.

Reklama

Související témata:

Načítám