Hlavní obsah

Máte po úpravě účesu přesušené vlasy? Jděte na to jinak

Foto: Philips

Nechcete, aby vám fén, kulma nebo žehlička zbytečně přesušovaly vlasy? Zjistěte, jak je zachovat hydratované a zdravéFoto: Philips

Nevhodná úprava účesu může mít za následek přesušené vlasy bez lesku. Co tedy vaše hříva potřebuje?

Článek

Možná jste jednou vyzkoušela lokny podle Pretty Woman a od té doby jste nenávratně propadla kulmování. Nebo vám naopak sluší precizně vyžehlené mikádo, ve kterém má každý vlas své místo a ani ho nenapadne rebelsky vyčuhovat z řady. Nebo se nejlépe cítíte v účesu, který je vzdušný a přirozený a vaším každodenním ranním společníkem je fén. Jinými slovy vám záleží na tom, aby vaše vlasy vypadaly za všech okolností hezky.

Jenže hezké vlasy musí být hlavně zdravé, což se ovšem s pravidelným, a ne tak docela správným fénováním, kulmováním nebo žehlením může vylučovat. Například pokud to s úpravou přeháníte a vlasy vystavujete horkému vzduchu příliš dlouho a intenzivně, „odmění“ se vám zvýšenou lámavostí a absencí lesku.

Foto: Philips

S automatickou kulmou Philips MoistureProtect vytvoříte jakékoliv vlny. A všechny budou nádherně lesklé a zdravéFoto: Philips

Hydratované = zdravé a lesklé

Naštěstí ale přicházejí ke slovu moderní technologie a trend vyzývající k tomu, aby byla péče o vlasy co nejzdravější a nejšetrnější a aby co nejvíce respektovala přirozenou krásu vlasů. Tak například fén, automatická kulma i žehlička řady Philips MoistureProtect přinášejí jedinečnou technologii MoistureProtect, která během fénování, kulmování i žehlení neustále sleduje teplotu vlasů a následně přizpůsobuje teplotu při úpravě účesu tak, abyste vlasy zbytečně nepřesušila a nepřipravila je o jejich přirozenou vlhkost. Výsledkem je hydratovaná, lesklá a hlavně zdravá hříva, která je ještě zářivější a uhlazenější i díky záporné ionizaci, kterou se také mohou všechny tři produkty pochlubit.

Foto: Philips

Fén na vlasy Philips MoistureProtect neustále hlídá teplotu vlasů a sušení tomu průběžně přizpůsobujeFoto: Philips

Ještě větší péče

Fén na vlasy Philips MoistureProtect vám během chvilky zajistí oslnivě krásné vlasy s přesně takovým objemem, o jakém sníte. Díky kombinaci vysokého výkonu a technologie MoistureProtect je úprava účesu rychlá, ale zároveň maximálně šetrná. Po fénování zůstávají vlasy nepřesušené, přirozeně hydratované a lesklé, nadýchané a bez zacuchání – jak můžete vidět na tomto videu.

Automatická kulma na vlasy Philips MoistureProtect vám zase pomůže vytvořit lokny na 27 způsobů, protože můžete kombinovat 3 různá nastavení teploty, 3 nastavení času a 3 nastavení směru natáčení, jak uvidíte zde.

Žehlička na vlasy Philips MoistureProtect se zase pyšní destičkami s titanovým povrchem pro lepší vodivost tepla, takže vlasy narovná již během jednoho přejetí. Destičky jsou zároveň plovoucí, díky čemuž umějí upravovat tlak vyvíjený na vlasy a chránit je před lámáním. Podívejte se na toto video.

Kulmu, žehličku i fén řady Philips MoistureProtect navíc můžete testovat až 45 dní s garancí vrácení peněz. Zjistěte více na www.philips.cz/vlasy.

Foto: Philips

Žehlička Philips MoistureProtect narovná vlasy již po jednom přejetí a během toho zachovává jejich přirozenou vlhkostFoto: Philips

Reklama

Načítám