Hlavní obsah

Mějte opět krásnou šíji! Známe šetrnou metodu!

Foto: shutterstock.com

Vrásky na krku už vás nemusí trápitFoto: shutterstock.com

Reklama

Ještě nedávno jsme si s kamarádkou říkaly, že dnes už se dá vylepšit pomocí plastické operace snad úplně všechno. „Až na ten krk, holka! Ten je ke stáří nemilosrdný,“ povzdechly jsme si. Ale není to pravda. Problém snadno vyřeší metoda Endontine.

Článek

O této revoluční metodě jsem již psala v souvislosti s vráskami na čele. I na krku však najdou Endontine implantáty (nazývané v tomto případě Ribbon) své uplatnění. Jak to, že je to takový zázrak? Protože implantáty umožňují celou řadu chirurgických přístupů, a co je hlavní, naprosto se přizpůsobí upravené tkáni přesně podle našich potřeb a požadavků.

Endontine krok po kroku

V čem je fígl? Implantát se podobá tenkému pásku, u kterého je možné nastavit libovolnou délku. Na jeho povrchu jsou zoubky, na které se přichytí pokleslá tkáň tváře či krku přesně v požadované poloze. „Zubatá stužka“ se zavádí pod kůži skrz drobný řez, který lékaři umístí před nebo za ucho, tedy není vůbec vidět. Počet stehů je takřka zanedbatelný. Zpravidla je implantát upevněný na podkoží jedním nebo dvěma vstřebatelnými stehy.

V případě, že stehy vstřebatelné nejsou, vyndávají se cca týden po operaci. Je třeba podotknout, že implantáty jsou vyrobeny ze speciálního materiálu, který je hypoalergenní, a po určité době se vstřebávají. Odborníci odhadují 3 - 6 měsíců, kdy je nahradí vazivová tkáň, která finální efekt napnutí krku udrží po mnoho let. Trápí-li vás i podkožní tuk v oblasti krku, lze metodu spojit s liposukcí oblasti krku.

Zajímá vás, jak metoda Endontine probíhá? Pak se podívejte na přiložené video. Na konci můžete posoudit výsledný efekt týden a měsíc po operaci!

{stream-video}

Co se děje po zákroku?

Jeho výsledky na sebe nenechají dlouho čekat. Už po prvním týdnu je krk vypnutější s minimálním pooperačním otokem. Po měsíci již poznáte velký rozdíl. Mírný otok už je patrný jen u těch pacientek, které podstoupily zároveň liposukci podbradku. I ten však zhruba do tří měsíců odezní úplně. Na konci bude váš krk pružný a zachová si svůj mladistvý vzhled.

Už teď je jasné, že se jedná o převratnou metodu. A jak tvrdí nejen odborníci z Asklepionu (kteří patří k průkopníkům této metody v České republice), velmi brzy nahradí díky své šetrnosti a minimální invazivnosti tradiční „ořezávací“ liftingy.

Reklama

Načítám