Hlavní obsah

Mí partneři neobstáli u ústních!

Foto: Thinkstock

Při osobním setkání mě zaujal jen jedenFoto: Thinkstock

Reklama

I Jana zkusila své štěstí na seznamce. Po poctivém průzkumu, o který se s námi podělila, raději seznamkám přestala věřit. Máte jinou zkušenost? Pojďte nám napsat na info@prozeny.cz a vyhrát 500 korun.

Článek

Jednou jsem se taky cítila natolik opuštěná, že jsem si podala inzerát na seznámení - na internetu. Odpovědí přišlo neskutečně mnoho. Hned jsem zahájila vyřazovací kolo: jako první odpadli muži s hrubkami, o českém jazyce nic nevědíce, druzí odpadli ti, co nabízeli sex a poslali fotky své chlouby, také jsem vyřadila zoufalce typu osamělý, zoufalý, láskou zklamaný, chci věrnou ženu apod. A následovali je ti, co si kladli vysoké požadavky. Zůstalo pár jedinců, se kterými jsem si vyměňovala maily.

Muž... tak třeba si je pojmenuju. S mužem A na schůzku ani nedošlo, po pár mailech a vyměněné fotce mi denně psal několik zamilovaných mailů. Po týdnu si mě chtěl i s dětmi nastěhovat hned rovnou domů, kupovat jim psa a dárky. Tlačil na mě a z jeho chování jsem začala mít pocit oběti stalkingu, a to natolik, že jsem zamezila možnost mi maily posílat.

S mužem B jsem si dala schůzku u benzinky. Přijel v dodávce, ušmudlaný, vrhl na mě úsměv se zkaženými zuby, které snad nikdy neviděly zubaře. Uf, nekonečně dlouhá doba, než jsem vypila kafe. Možná byl nervózní, celou dobu mě nepustil ke slovu (naštěstí, protože jsem mu neměla stejně co říct) a probíral neustále zážitky se svou rodinou a přáteli. Už jsem se také neozvala.

Foto: Thinkstock

Vyřadila jsem muže s nabídkou sexuFoto: Thinkstock

Muž C, opět schůzka, tentokrát v knihovně. Vrhl se na mě a chtěl mi dát na přivítanou pusu. Stačila jsem couvnout, vymluvit se, že nemám moc času, a frnkla jsem.

Muž D, tak ten byl příjemný, milý, hodný, bylo mi s ním fajn a vlastně to byla nejdelší schůzka ze všech. Jen mi za tři dny poté přišel mail, že je v rozvodovém řízení, ale nemá ukončenou minulost a že je vlastně monogamní typ. Také konec.

Na schůzku s mužem E nedošlo. Vcelku sympaticky psal, a tak mě měl jednoho dne čekat na zastávce v jednom městě. Projížděla jsem se svým autem okolo zastávky a tam stál děsný dědek v děsném kabátě, celý kulaťoučký a prostě zjevem úděsný. Zbaběle jsem projela okolo a už se mu neozvala... Vím, že to nebylo ode mě pěkné, ale přece jsem ještě mladá na kulatého dědečka... :-)

Asi jsem měla na seznamku smůlu, třeba jsem to měla zkusit víckrát a kdo ví, třeba to ještě zkusím, protože jsem stále sama. A třeba náhodou potkám toho svého chlapa, nejsem zas až tolik vybíravá.

A jakou zkušenost máte se seznamkou vy? Napište nám na info@prozeny.cz a vyhrajte 500 korun.

Reklama

Související témata:

Načítám