Hlavní obsah

Mikroflanel – ideální volba na zimu

Už jste slyšeli o mikroflanelu? Dnes si představíme ložní prádlo, jež se dobře hodí pro zimní období.

Článek

Podzimní dny nabývají na intenzitě a jsou čím dál více chladnější. Tento fakt bohužel nepotěší zejména zimomřivce, kteří se stále více potýkají s pocity chladu. Pokud mezi ně patříte i vy, máme pro vás dobrou zprávu, i chladnější období si můžete užít ve vyhřátém pelíšku na spaní. Že nevíte, jak na to? S tím vším vám pomůže mikroflanel.

Mimořádně hřejivé ložní prádlo

Sychravé počasí doslova nabádá k lenošení, a tak se povlečení mikroflanel snadno může stát vaším nejlepším přítelem. Jeho povrch nápadně připomíná kožíšky plyšáků, jež jsou snad každému příjemné na dotek. Mikroflanelové povlečení se vyrábí z umělých vláken, která jsou hodně jemná a zaručují snadnou údržbu bez žehlení a dlouhého schnutí. Přestože se jedná o materiál specifický, seženete jej v mnoha zajímavých designech i jednobarevných variantách.

Povlečení mikroflanel JORGA – černá

Bez prostěradla to nejde

Také vám při čtení těchto řádků přišla na mysl mikroflanelová prostěradla? Pak máme pro vás dobrou zprávu, i ta si můžete snadno pořídit. Seženete je jak v tradičních velikostech na jedno či dvě lůžka, tak i v atypických rozměrech, které ocení zejména majitelé postelí vyrobených na míru. Svůj mikroflanelový set můžete ještě doplnit o hřejivou deku, jež se hodí jako doplněk ke sledování televize nebo jako přehoz přes postel.

Prostěradlo mikroflanel Exclusive dvoulůžko – červená 180 x 200 cm

Mikroplyš versus mikroflanel

Na první pohled téměř totožné materiály přesto skrývají nepatrné rozdíly. A jaké to jsou? Ač je známější povlečení mikroplyš, povrch mikroflanelu je díky většímu množství chloupků o poznání hebčí a hřejivější. Vzhledem k tomu, že cenově se obě varianty příliš neliší, volba je jasná.

Prostěradlo mikroflanel Exclusive jednolůžko – tmavě šedá 90 x 200 cm

Kde nakupovat

Chcete-li vsadit na jistotu a pořídit si zboží, které vám dlouho vydrží, vyhněte se podomním prodejcům, tržnicím a lákavým nabídkám supermarketů. Lůžkoviny je vždycky lepší kupovat u odborníků. Doporučujeme internetový obchod RodinneBaleni.cz, kde se vám dostane opravdu pestré nabídky lůžkovin i dalších produktů do domácnosti. Nakupujte tam, kde své práci rozumí. 

Načítám