Hlavní obsah

Milada, Hana a Eva: Začínáme hubnout s ProŽeny.cz!

Foto: Mona Martinů

Tři odvážné ženy, které se nebojí hubnout. Jdete do toho s nimi?Foto: Mona Martinů

Reklama

Jedna výzva, stovky vašich přihlášek, 3 vybrané. Tak vypadá start našeho projektu Hubneme s ProŽeny.cz. Tři z vás dostaly od nás zdarma k dispozici na 3 měsíce výživové poradce. Podaří se s jejich pomocí Miladě, Haně a Evě konečně shodit nevítaná kila? Sledujte všechny tři v našem hubnoucím seriálu: každé pondělí a středu!

Článek

Přihlásilo se vás opravdu spousty. Nakonec jsme vybraly tři typově i věkově odlišné ženy, které svá kila navíc přibraly kvůli rozdílným důvodům. Milada má totiž alergii na kravskou bílkovinu a zjistila to teprve nedávno. Evu zase trápí jo-jo efekt, Hanu změna místa bydliště a kvůli čtyřem dětem i nedostatek času. Každá proto bude hubnout i jiným způsobem.

Příběh první: Milada (24 let)

„Vážím 87 kilo při výšce 168 centimetrů,“ řekla nám usměvavá Milada. „Nedávno mi byla diagnostikována intolerance na kasein, tedy mléčnou bílkovinu, tak je to s mým hubnutím maličko složitější, ale o to pro ostatní čtenářky zajímavější. Každopádně jsem rozhodnutá do toho jít!“ vyprávěla mi odhodlaně, když jsme ji pozvali do redakce nejen na focení, ale zároveň i seznámení s „jejím" odborníkem. V případě Milady to bude Jana Altnerová, poradkyně na změnu životního stylu. Milada si tak zkusí bio výživu a praktikování jógy.

Foto: Mona Martinů

Milada je nejmladší ze všechFoto: Mona Martinů

Seznamte se, prosím

Než se naše trojice čtenářek dostala před objektiv fotografky Mony, absolvovaly všechny úvodní povídání se svým guru. Abyste rozuměli, každou totiž bude mít na starosti jeden výživový poradce s trochu odlišným způsobem hubnutí. Zcela záměrně: abyste se i vy mohli inspirovat a v případě, že hubnout opravdu potřebujete, přidat.

Foto: Mona Martinů

Milada s poradkyní Janou AltnerovouFoto: Mona Martinů

Příběh druhý: Eva (35 let)

„Snažíme se přítelem o miminko. Chci zhubnout, protože možná právě má nadváha je příčinou, proč se nám to už dva roky nedaří,“ upřímně na sebe prozradila Eva Šajtarová. Momentálně váží 83 kilo při výšce 171 centimetrů. „Už několikrát jsem zkoušela různé diety a chodila do posilovny, něco málo zhubla, ale po chvilce zas nabrala. Přála bych si vědět, proč se stále motám v kruhu a nemohu se dostat zpět na svou váhu 68 kilogramů, kterou jsem měla před deseti lety,“ dodává Eva. Poradí jí odborník Radek Mirovský? Od něj ji čeká správné rozložení stravy během dne a cvičení v posilovně.

Foto: Mona Martinů

Eva chce zhubnout i kvůli miminkuFoto: Mona Martinů

Chcete také?

Že byste také chtěli vědět, co probíhá při prvních setkáních s výživovým poradcem? Milada, Eva i Hana vyplnily několik podrobných dotazníků, absolvovaly vážení a měření a pak si týden psaly všechno, co snědly a vypily. Podle toho pak poradci vytvoří jídelníček na míru. Každý z poradců má osvědčené rady, které fungují. I ty vám postupně budeme prozrazovat.

Foto: Mona Martinů

Eva se svým novým guru Radkem MirovskýmFoto: Mona Martinů

Příběh třetí: Hana (39)

„A budu za tři měsíce vypadat stejně jako moje poradkyně?“ rozesmála se při představování poslední z trojice čtenářek Hana Marounková. Odbornice Lída Holcová má totiž zhruba o 4 konfekční velikosti méně než Hana. Co ale nemá jsou děti a to zase Hanka jich má dost, konkrétně čtyři. „Po dětech a několika stoprocentně účinných dietách jsem se dostala na svoji současnou váhu 112 kilogramů. Bohužel jsem se také přestěhovala z města na venkov a přestala být aktivní. Měřím 167 centimetrů a v lednu oslavím 40. narozeniny. I kdybych se postavila na hlavu, tak můj boj s váhou stále prohrávám. A to už nechci,“ odhodlaně tvrdí Hana. Lída si pro ni nachystala změny jídelníčku, možná včetně koktejlů a ze začátku pravidelnou svižnou chůzi.

Foto: Mona Martinů

Hana v boji se svojí váhou doteď prohrávala. Tentokrát to konečně zvládne!Foto: Mona Martinů

Foto: Mona Martinů

Hana s výživovou poradkyní Lídou HolcovouFoto: Mona Martinů

Jestli jste se právě teď rozhodli, že do hubnutí jdete také, máte naši velkou podporu. Budeme vám držet palce, aby vaše snaha, stejně jako Evy, Hanky a Milady, byla úspěšná. Ale spolu s odborníky to dotáhnete určitě do vítězného konce.

Pokud Eva, Hanka a Milada vydrží až do konce a zhubnou, čekají na ně snové výhry od společnosti Cerea! Oblečení Mango, šperky Swarovski, voucher na oblečení Adidas a balíček pečiva Cerea! Vyhrát v soutěži s Cereou navíc můžete i vy! Ve hře je kabelka Guess, náušnice Swarovski nebo luxusní spodní prádlo! Více informací najdete ZDE! A nezapomeňte, pokračování už ve středu!

Styling: Veronika Králová, make-up: Lenka Marcová (Surface – profesionální škola vizážistů)

Reklama

Související témata:

Načítám