Hlavní obsah

Milujete šortky? Prohlédněte si ty nejstylovější kombinace léta!

Foto: Greta Blumajerová

Šortkám to bude slušet i ve společnosti květovaného bodyFoto: Greta Blumajerová

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud jste během roku neflinkaly dřepy, určitě už máte v šatníku několikery. Šortky k létu neodmyslitelně patří a my vám ukážeme, s čím vším je můžete spárovat! Kterou sestavu vyzkoušíte jako první?

Článek

Kalhoty? Jaké kalhoty? Pokud nemáte problém s vystavováním nohou, využijte letních měsíců a udělejte s dlouhými nohavicemi krátký proces. S pomocí šortek totiž vytvoříte spoustu stylových kombinací.

Pohrajte si s délkami

Lehoučké šortky, body se šněrováním a dlouhý kardigan. To je recept na první módní sestavu. Pokud není takové horko, že na těle víc než jen top nesnesete, doplňte šortky delším svrškem. Co se týče obuvi, ke kratším ležérním šortkám se hodí převážně boty bez podpatku. My jsme se zamilovali do gladiátorek.

Foto: Greta Blumajerová

Na foto: body (H&M, 349 Kč), šortky (Topshop, 1299 Kč), kardigan (Lindex, 999 Kč), boty (Office Shoes, 1390 Kč), náramky (Lindex, 299 Kč), sluneční brýle (C&A, 175 Kč), kabelka (Mohito, 599 Kč)Foto: Greta Blumajerová

Zapojte oblíbenou vestu

Vylovíte z šatníku klasickou vestu? Povyšte ji na parťáka svých šortek! Pakliže vám to příležitost a postava dovolí, klidně pod vestu oblečte jen horní díl plavek, popřípadě bandeau nebo crop top. Sáhnout ale samozřejmě můžete i po oblíbeném tílku nebo topu.

Foto: Greta Blumajerová

Na foto: vesta (Topshop, 1999 Kč), horní díl plavek (F&F, 239 Kč), šortky (Reserved, 899 Kč), náramek (COS, info o ceně v obchodě), kabelka (Baťa, 799 Kč), kšiltovka (Van Graaf, 1199 Kč), boty (Marks & Spencer, 699 Kč)Foto: Greta Blumajerová

Foto: archiv firem

I boty bez podpatku mohou působit elegantněFoto: archiv firem

Zúročte módní hit

Neodolaly jste trendu jménem bomber? Pokud vlastníte ten lehoučký, můžete ho nosit během celého léta. Stejně jako vzdušné šortky do pasu, které jsou v podstatě synonymem slova pohodlí. Okopírovat můžete i barevnou kombinaci khaki a pudrově růžové.

Foto: Greta Blumajerová

Na foto: šortky (Orsay, 549 Kč), tílko (Mohito, 299 Kč), bomber (Van Graaf, 1799 Kč), náhrdelník (Dyrberg/Kern, 2499 Kč), kožené boty (Topshop, 2499 Kč)Foto: Greta Blumajerová

Nekonfliktní bílá

Pokud to s šortkami myslíte vážně, neměl by vám chybět úplný základ – alespoň jeden kus v univerzální barvě. My hlasujeme pro bílou, která sice není úplně nejpraktičtější, ale rozumí si s každým svrškem. I s tím kimonovým, který vybrala stylistka Mariya.

Foto: Greta Blumajerová

Na foto: kimonový top (COS, info o ceně v obchodě), šortky (Esprit, 1499 Kč), sluneční brýle (C&A, 175 Kč), kabelka (Mohito, 699 Kč), boty (Office Shoes, 410 Kč)Foto: Greta Blumajerová

Foto: archiv firem

Stále nemáte ty pravé? A co říkáte na tyto brýle?Foto: archiv firem

Materiál, který neomrzí

Máte slabost pro krajku? Pak je jasné, které šortky vám doporučíme. Jednotlivých kombinací se přitom není třeba bát. Přestože jsou sázkou na jistotu jednoduché vršky, ke krajce můžete obléknout i nápaditější kusy. Třeba body s květinovým potiskem.

Foto: Greta Blumajerová

Na foto: body (H&M, 799 Kč), sako (Le Temps Des Cerises 3600 Kč), šortky (Mohito, 699 Kč), náramek (Dyrberg/Kern, info o ceně v obchodě), kožené boty (Reserved, 1699 Kč), kabelka (Van Graaf, 2899 Kč)Foto: Greta Blumajerová

Která kombinace vás nejvíce zaujala? Napište nám!

Reklama

Načítám