Hlavní obsah

Miluji kolegu: Jana píše čtenářům!

Foto: shutterstock.com

Důležitou roli hraje moje dcerkaFoto: shutterstock.com

Reklama

Velice děkuji redakci za zveřejnění mého článku. Sesypalo se na mě plno nározů a kritiky. Ozývaly se zde názory, že jsem mrcha nebo že když nejsou děti, tak ať jdu za láskou. Děkuji všem za názory, ať kladné nebo záporné, ale asi bych měla vše trošku víc vysvětlit.

Článek

Je mi 27 let a mám 4letou dceru. Takže dítě tady je. A souhlasím s tím, že jsem mrcha, ale můj nynější přítel o tom ví. Taktéž vím, jak můj kolega vypadá po ránu a on už mě také viděl. Sem tam u něj přespávám, ale pouze jako u kamaráda. Pro ty, co v tom něco vidí, tak s ním nespím. Z tohoto důvodu absolutně padá dát výpověď, protože živím dceru.

Ale i vaše názory mi pomohly. S přítelem se rozcházím a ani v kolegovi nehledám druhý vztah. Nechám to prostě osudu. V mém životě je ještě jeden muž a to je otec mé dcery. Chodíme spolu na kávu a věnujeme se naší dceři. Začal dokonce plánovat rodinnou dovolenou.

A problém s přítelem je právě i přes mou dceru. Ona ho prostě neuznává a je pro ni jako nějaký člověk, co se sem tam objeví. Mého kolegu zase zbožňuje. Znají se a malá je z něj nadšená, ale jejího otce nikdo netrumfne. A co se nevěry týče, tak jsem ji zažila, a snad i proto ji neberu jako tragédii. Každý může zatoužit po něčem jiném a nemusí to nic znamenat.

Možná zůstanu sama, ale i o tom je život. Přece jen už jsem to zažila, tak vím, o čem to je a přitom na tom vždy budu lépe, protože mám svého andílka.

Všem moc děkuju, a to i těm, co odsuzujou.

Reklama

Načítám