Hlavní obsah

Móda na zimu. Pro vaše mazlíčky!

Foto: shutterstock.com

Nenechte svého mazlíčka trpět chlademFoto: shutterstock.com

Reklama

Zima už je za dveřmi a bez teplého kabát(k)u či bundy se ven vyjít nedá. Ale co váš mazlíček, váš čtyřnohý přítel, má taky aspoň jednu? Vždyť i psům je zima a trpí artritidou či záněty močového měchýře. Ne nadarmo se říká: Klepeš se jak ratlík. Myslete proto na jejich zdraví a pořiďte jim super kousek!

Článek

Naštěstí je pryč doba, kdy jediné, co si váš psík mohl obléct, byl vámi či babičkou upletený svetr. Dnes existují butiky zaměřené speciálně na psí oblečení a doplňky. Můžete pro svého mazlíčka sehnat téměř cokoli! Jsou k dostání vestičky s kapucí, prošívané zimní bundy či speciální overaly. Ty se teď vyrábějí z nešusticí nepromokavé látky, takže už se pejsek při každém pohybu neleká. Novinkou jsou také botky, které chrání tlapky na u nás tolik přesolených chodnících.

Pořídit mu ale můžete i župánek či pyžamko, různá trička, mikiny i smoking nebo svatební šaty. Prostě téměř vše, co je pro vás, můžete koupit i svému mazlíčkovi.

Pro inspiraci nahlédněte do našeho videa, natočeného v jednom z největších psích butiků v Čechách, v Nižboru u Prahy!

Psí kosmetika

Ale nezůstalo jen u oblečení. Pro psy existuje už i speciální kosmetická řada šamponů a kondicionérů. A že vám přirozené pižmo vašeho miláčka nevoní? Tak mu pořiďte jeho vlastní parfém. Hitem a absolutní novinkou jsou však laky na drápky. Máte-li doma psí slečnu či dámu, můžete její outfit dovést téměř k dokonalosti.

Reklama

Související témata:

Načítám