Hlavní obsah

Móda pro milovnice sukní. Mini, maxi i nad kolena!

Foto: Mikuláš Křepelka

Jaké sukni dáváte přednost vy?Foto: Mikuláš Křepelka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mini, nad kolena nebo maxi – je úplně jedno, kterému sukňovému týmu fandíte. Do dnešní módy jsme je zahrnuli všechny. Nenechte se proto zastrašit nepřízní počasí a hurá do nich!

Článek

Nechte vaše oblíbené kalhoty alespoň chvíli odpočinout a vrhněte se na sukně, které jdou v zimě tak trochu stranou. Několik variant si vyzkoušela naše krásná čtenářka Kristýna.

Podívejte se!

Ultra mini

Mini sukni nemusíte pojmout jen jako součást sexy oblečku. Slušet jí bude i ležérní podoba. Krátkou mini stylistka doplnila vzorovanými legínami, delším trikem se zdobným límečkem a bundou v army stylu. Celý outfit je mladistvý, na nohy proto klidně obujte pohodlné biker boots, inspirované motorkářskými botami, a vyrazte do města!

Foto: Mikuláš Křepelka

Na foto: sukně (New Yorker, 619 Kč), triko (New Yorker, 619 Kč), legíny (Vero Moda, 749 Kč), boty (Aldo, 2590 Kč), bunda (New Yorker, 1500 Kč), náramek (H&M, 399 Kč), náhrdelník s křížkem (na ruce, New Yorker, 249 Kč), prsten (Aldo, 199 Kč)Foto: Mikuláš Křepelka

S volánem

Jednoduchý a čistý je oproti tomu druhý outfit, ve kterém hraje hlavní roli kratší sukně s volánem. Stylistka k ní vybrala bílé triko s nápisem a delší krémovou vestu. Pokud se zrovna nechystáte na party a potřebujete trochu zateplenější verzi, jednoduše pod vestu oblékněte jednobarevné triko s dlouhým rukávem.

Foto: Mikuláš Křepelka

Na foto: vesta (H&M, 899 Kč), triko (H&M, 249 Kč), sukně (H&M, 799 Kč), ponožky (Lindex, 129 Kč), náramky (Aldo, 399 Kč), prsten (New Yorker, 109 Kč), boty (H&M, 990 Kč)Foto: Mikuláš Křepelka

Skládaná nad kolena

Jinak si stylistka pohrála i s modrou sukní nad kolena. Tu si Kristýna vyzkoušela spolu s lehkou halenkou, sáčkem a nepřehlédnutelným náhrdelníkem ve stylu zimního opulentního trendu. Punčocháče mají jen síťované vzezření, jde o klasické, pevné punčocháče v tělové barvě.

Foto: Mikuláš Křepelka

Na foto: sukně (Sisley, 1499 Kč), sako (Sisley, 3249 Kč), halenka (Marks & Spencer, 699 Kč), náhrdelník (Aldo, 799 Kč), punčocháče (Lindex, 249 Kč), balerínky (Marks & Spencer, 899 Kč), prsten (Aldo, 259 Kč)Foto: Mikuláš Křepelka

Maxi délka

Dlouhou sukni do pasu stylistka spárovala s hitem nadcházejícího jara – bundičkou ve stylu bomberu. Ano, je poměrně objemná a nejspíš to není věc, ve které byste vyrazily na první rande, pokud ale fandíte originálním kouskům a nebojíte se být vidět, proč ne? Další trend – tentokrát grafický – se odráží i na botách.

Foto: Mikuláš Křepelka

Na foto: top (Marks & Spencer, 699 Kč), bunda (H&M, 1299 Kč), sukně (Vero Moda, 949 Kč), boty (H&M, 899 Kč), náhrdelník (H&M, 899 Kč), psaníčko (Mohito, 749 Kč)Foto: Mikuláš Křepelka

Pouzdrová sukně

Zapomenout nesmíme ani na pouzdrové sukně. Máte-li stejně štíhlou postavu jako Kristýna, klidně ji zkombinujte s upnutějším vrškem zastrčeným do sukně. Baví nás i barva sukně – přestože pastelky zažily největší boom v létě, klidně je můžete vytáhnout v zimě. Jejich výhoda? Snadno se mezi sebou kombinují.

Foto: Mikuláš Křepelka

Na foto: vršek (Mohito, 699 Kč), sukně (Mohito, 299 Kč), boty (Lindex, 999 Kč), psaníčko (Lindex, 1000 Kč), náramky (zlaté – Aldo, 259 Kč/kus, barevné – Mohito, 179 Kč)Foto: Mikuláš Křepelka

Které kombinaci byste daly přednost vy? Napište nám!

Styling: Ivana Pražáková

Vizáž: Markéta Vavříková a Natálie Friebelová (MA-DA Makeup Network)

Děkujeme hotelu FUSION Hotel Prague (Panská 9, Praha 1) za poskytnutí prostoru k focení!

Související témata:

Načítám