Hlavní obsah

Móda: Svůdná, přesto pohodlná!

Foto: Topshop

I móda může být pohodlná!Foto: Topshop

Reklama

Patříte k těm, které se nerady těsní v nepohodlném střihu nebo v nepříjemném materiálu? Pak čtěte dál a nechte se inspirovat naším výběrem pohodlné, přesto dokonale šik módy!

Článek

Co žena, to trochu jiný přístup k módě. Jedna s nadšením sleduje trendy a snaží se podle nich zařizovat svůj šatník, hodně žen bere ale módu s despektem a nejdůležitějším požadavkem, který na oblečení klade, je pohodlnost. V dnešní době naštěstí neplatí rovnítko pohodlnost = nevkus a beztvarost, ale naopak čím dál víc kousků oblečení se vyrábí z příjemných bavlněných materiálů a ve volném vzdušném provedení, které tělo nesvazuje. Ukážeme vám kousky, u kterých jejich pohodlnost rozhodně není na úkor zajímavosti a stylu.

Pohodlné kalhoty

Volný střih a příjemný materiál se objevují na kalhotách čím dál častěji a představují úžasnou variantu pro příležitosti, kdy se nechceme soukat do úzkých džínů. Nemusíte je ale vytahovat jen na procházky v přírodě – s volnými kalhotami se zajímavým střihem či vzorem můžete udělat mnohem větší parádu než v těch upnutých! Ve sportovním stylu trochu připomínají tepláky, a pokud máte ráda zajímavé variace s vtipem, doplňte je sandálky na podpatku a sexy topem, a vyražte tak klidně do baru! Tipy na asymetrické topy najdete zde!

Existují ale i varianty elegantní, které se hodí jak do práce, tak na posezení v luxusní restauraci – abyste v takovýchto kalhotách působila skutečně skvěle, oblečte k nim krátké sáčko a obujte lodičky. Volné kalhoty jsou opravdu multifunkční a záleží jen na vás, pro jakou příležitost si je pořídíte.

Na foto: H a Asos

Na foto: H a Lindex

Volné topy

Volná rozevlátá tílka a trička už nejsou jen záležitostí domácích úborů. Takové volné tílko je naprosto ideální na horké letní dny, navíc zakryje i nedostatky v oblasti bříška. Pořiďte si takové tílko v zářivé barvě a uvidíte, jak jednoduše lze být toto jaro a léto in!

Volný top je ale úžasnou variantou i na večerní zábavu, doplníte-li jej úzkými kalhotami, vytvoříte tím zajímavý kontrast, ve kterém budou vaše nohy oproti objemnějšímu vršku vypadat ještě štíhlejší. Volné tričko ve větší velikosti ale klidně může posloužit i jako šaty – doplňte je legínami, náhrdelníkem, kabelkou na rameno, širokým páskem s výraznou sponou, a máte vytvořený stylový outfit jedna dvě!

Na foto: Benetton, Zara

Na foto: Benetton, H

Rozevláté šaty

O výhodách volných šatiček bychom si mohly povídat hodně dlouho. Není divu, že si je mnoho z nás doslova zamilovalo a nedá na ně dopustit. Jsou prostě úžasné, pohodlné a stylové! A co nás na nich baví nejvíc? Jejich příjemná prodyšnost, neskutečné množství variant, úžasných barviček i stylů. Krásné rozevláté šaty z lehkého šifonu, které se jemně otírají o ženská stehna, mohou být navíc skutečnou potěchou pro mužské oko. Dnes nám jde ale o to, jak se v nich budete cítit vy. A můžeme vám zaručit, že jednoduše skvěle! Více letních šatiček najdete v článku Letní šaty do 777 Kč.

Na foto: Zara, Lindex

Na foto: H, Asos

Na foto: Benetton, Asos

Jak je vidět, i když preferujete při výběru oblečení především pohodlnost, nemusíte ale zároveň rezignovat na styl a vkus. Fantastická vlastnost těchto kousků – zakrýt drobné nedostatky – je příjemnou třešničkou na dortu. Volné šaty, topy a kalhoty mají mnoho využití a vy si z nich můžete vytvořit přesně podle vašich představ elegatní, pohodový plážový i nedbale sexy a elegantníoutfit.

Jaký vztah máte k pohodlné módě vy?

Reklama

Související témata:

Načítám