Hlavní obsah

Asymetrické topy vládnou jaru!

Foto: Halens

Objevte kouzlo asymetrických topů!Foto: Halens

Reklama

Sháníte do svého jarního šatníku další sexy kousek? Pak si rozhodně nenechte ujít asymetrické topy! Pokud stále ještě nejste majitelkou podobné vychytávky, je třeba to urychleně napravit. Poradíme vám s výběrem!

Článek

Asymetrické střihy jsou zkrátka všude. Důvod je jednoduchý, působí neotřele, krásně sednou téměř každému typu postavy a dají se perfektně kombinovat s nejrůznějšími druhy oblečení. Nesouměrně střiženédámské topy stojí extra za zmínku, proto jsme se rozhodli inspirovat vás k jejich nákupu dnešním článkem. Po čem sáhnout, co vám bude slušet? To všechno se dozvíte níže.

Takové topy mají mnoho výhod. Jsou pohodlné,a zároveň zvládnou z jinak obyčejného outfitu vykouzlit originální a chaotický vzhled, a to v tom nejlepším slova smyslu. Celkový styl pak dostane šmrnc, a o to tu přece běží! Asymetrickým topům sluší kulaté i véčkové výstřihy, úzká i široká ramínka i rukávy různých délek. Které modely z aktuálních kolekcí vedou?

Na foto: Asos, 3 Suisses

Zvířecí vzory jsou to pravé

Tygří a leopardí potisk je stále horkým trendem, tak proč nezkombinovat hned dvě módní záležitosti najednou? Tygří top z kolekce Dolce & Gabbana se skutečně vydařil. Netradiční střihje v tomto případě všudypřítomný. Jak různě dlouhé rukávy, tak i nestejná délka topu na stranách skvěle pasují k velmi hlubokému výstřihu. Tento kousek se perfektně hodí k legínám i úzkým džínům. Svůdnému vzhledu přispívá také nenápadný opasek, který chytře zdůrazní siluetu. Vsadit můžete i na volnější provedení s rukávy, inspirovat se můžete modelem z dílny značky Orsay.

Puntíky a volány jsou in

Co takhle dát si trošku retro stylu? Puntíky jsou stále v kurzu a tento top, ještě navíc ozdobený volánky, rozhodně uspokojí vaše očekávání. Na postavě vypadá krásně a především žensky. Díky volánkům je asymetrie chytře a nezvykle řešená. K podobným modelům budou slušet šortky, určitě to vyzkoušejte! Inspiraci najdete ve článku Volánky – jak to s nimi nepřehnat?.

Jednoduché a asymetrické zároveň? Proč ne!

V tomto případě platí, že jednoduchost a asymetrie mohou tvořit bezchybný celek. Na první pohled obyčejné tričko může dostat pořádný drive, a přitom jen stačí zapojit do hry nesouměrnost. Prosté, a přece sexy. Stejně tak fialové tričko s jemnou krajkou je na první dojem nenápadné, což přestává platit v případě, že si jej obléknete. Pouze mírná asymetrie je v tomto případě doplňkem k dokonalosti – mírně rozdílná délka vzadu a zepředu úplně stačí k originálnímu vzhledu! Kouzlit s krajkou vás naučíme zde: Krajka: Sexy i romantická!.

Nalaďte se na léto

Na první pohled jde o docela nenápadné kousky, ale ve skutečnosti jsou nepřehlédnutelné. K těmto topům si můžete obléct kraťasy anebo džíny, jak cigaretového, tak zvonového střihu. Protože jsou elegantní i sportovní zároveň, můžete si dovolit experimentovat se styly a vyzkoušet díky nim spoustu různých outfitů.

Pokud ještě nemáte asymetrický top, je nejvyšší čas si ho pořídit! Užijte si naplno pocit pohodlí a svůdný vzhled zároveň!

Reklama

Související témata:

Načítám