Hlavní obsah

Moderní trendy v ložnici. Tyto vzory teď letí!

Foto: VIOLET MOON s.r.o.

RodinneBaleni.czFoto: VIOLET MOON s.r.o.

Svěží a dobře zařízený interiér je snem každého z nás. Dnes se zaměříme na trendy v ložnici.

Článek

Módní trendy nezasahují pouze do oblasti oblékání, výrazně ovlivňují i interiérový design. Každou místnost svého domova bychom proto měli zařídit s maximálním ohledem na naše potřeby, a to jak po stránce praktické, tak i vizuální. V ložnici trávíme až třetinu svého života, proto si právě tato místnost zaslouží naši pozornost. Ačkoliv se to nezdá, lůžkoviny mají lví podíl na tom, jak dobře se vyspíme, a navíc významně ovlivňují vzhled celé ložnice.

Foto: VIOLET MOON s.r.o.

Bavlněné povlečení na dvě lůžka ŠÁRKA – lilaFoto: VIOLET MOON s.r.o.

Jaký zvolit materiál

Není žádným překvapením, že je nejoblíbenějším materiálem ložního prádla už desítky let právě bavlna. Je to materiál s dlouhou historií, který výborně izoluje teplo, je prodyšný a snadno si poradí s absorpcí tekutin. To je důvodem, proč bavlna prochází celou řadou speciálních úprav, a tak si můžete bavlněné povlečení zakoupit také v podobě saténu, damašku nebo flanelu.

Foto: VIOLET MOON s.r.o.

Krepové povlečení – šedozelenáFoto: VIOLET MOON s.r.o.

Co je teď v kurzu

Ať chceme nebo ne, povlečení vybíráme především očima. Barvou roku 2019 je korálová, jež symbolizuje něžnost a nevinnost. Aktuálně se daří také retro motivům, jako jsou například puntíky, pruhy nebo geometrické tvary ve stylu 70. let. Vzestup zájmu zažívá také krepové povlečení, jež díky zvrásněnému povrchu není třeba žehlit.

Foto: VIOLET MOON s.r.o.

Bavlněné povlečení na dvě lůžka MIRIAM DUOFoto: VIOLET MOON s.r.o.

Dechberoucí 3D motivy

Už jste slyšeli o 3D povlečení? Už podle názvu je zřejmé, že design tohoto ložního prádla nebude ledajaký. Zaujme především trojrozměrným motivem, který opticky vystupuje z látky. Velmi oblíbené jsou motivy květin, zvířat nebo třeba světových metropolí. Fantazii se meze nekladou.

Foto: VIOLET MOON s.r.o.

3D povlečení BULDOKFoto: VIOLET MOON s.r.o.

Kde dobře nakoupit

Aby o vás bylo při nakupování dobře postaráno, vyberte si specializovaného prodejce. To je zárukou, že vybrané povlečení dostojí vašim požadavkům a bude mít dlouhou životnost. Doporučujeme internetový obchod RodinneBaleni.cz, kde kromě povlečení nakoupíte také kvalitní prostěradla, ručníky, osušky a další bytový textil.

Načítám