Hlavní obsah

Módní hvězda Jarka: v sukni a luxusních botách

Foto: Mia Mirrelli

Naší módní hvězdou se dnes stala sympatická JarmilaFoto: Mia Mirrelli

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sukně jsou pro rozpálené letní dny jako stvořené! Vždyť komu by se chtělo pařit v kalhotách? Do tohoto vysoce ženského kousku jsme proto oblékli naši dnešní módní hvězdu, Jarmilu. Že nemáte stejně bezchybné nohy jako naše čtenářka? I pro vás máme tip!

Článek

Po mladičké Elišce, která si vyzkoušela trend barevných kalhot, a sympatické Mirce, která vypadá úžasně i s velikostí 46, se vám představí devětadvacetiletá Jarmila. Sukní by se v jejím šatníku dala najít spousta, takže není divu, že se v oblečení cítila jako ryba ve vodě, a poté, co z ní spadla tréma, už střídala jednu pózu za druhou. O líčení a styling se postarala Janka Letková, která pro Jarku vybrala tři různé typy sukní.

Chcete vidět naši módní hvězdu v akci? Podívejte se na naši video reportáž!

Ve které se vám Jarka líbí nejvíc?

Jarka jako šelma!

Když kočka, tak leopardí vzor, ne? Áčková sukně čtenářce sluší, ale stejně tak bude lichotit i dámám, které mají širší stehna nebo zadeček. Zajímá vás, který střih je ideální právě pro vás? Mrkněte se na náš článek Hubená, nebo silná? Sukně sluší všem!. Sukně se vzorem šelmy je poměrně nápadná, proto jsme k ní přidali jen klasické tmavé tílko a vybrali decentní doplňky.

Foto: Mia Mirrelli

Áčková sukně Jarce sedla jako ulitá!Foto: Mia Mirrelli

Foto: Mia Mirrelli

Na foto: sukně (Zara, 899 Kč), tílko (Zara, 299 Kč), náramek a náhrdelník (Swarowski, info o ceně v obchodě), boty (Mixer, 1990 Kč)Foto: Mia Mirrelli

Elegance s příchutí luxusu

V téhle lesklé sukni se sklady by Jarka (a samozřejmě nejen ona) mohla v klidu vyrazit na party. Pokud chcete být opravdu nepřehlédnutelná, vyšperkujte tmavý model výraznou vestičkou. Třešničkou na dortu jsou luxusní boty, na které by většině z nás padlo pár výplat, ale když hvězda, tak hvězda, ne?

Foto: Mia Mirrelli

Na foto: sukně (Ann Christine, 489 Kč), tílko (Zara, 299 Kč), vesta (FF, 899 Kč), boty (Jimmy Choo – Pařížská 13)Foto: Mia Mirrelli

Foto: Mia Mirrelli

Luxusními botkami Jimmy Choo byla část redakce nadšenáFoto: Mia Mirrelli

Maxi letos boduje!

Máte mindrák ze svých nohou a cítíte se jistěji, když je máte pěkně skryté? Pak vám nesmí chybět maxi sukně, která sahá až na zem. Je to přitom jeden z nejžhavějších trendů sezony, takže zdaleka neslouží jen jako kamufláž. Moc sluší i naší štíhlé čtenářce, které jsme k sukni přidali jednoduchý top a krásný náhrdelník. Že nevíte, co k takové sukni obout? Přečtěte si náš článek Boty a sukně: jak je kombinovat?, a nebudete muset tápat.

Foto: Mia Mirrelli

Na foto: sukně (Pinko, info o ceně v butiku), tílko (Ann Christine, 159 Kč), náhrdelník (Mango, 900 Kč), boty (Mixer, 860 Kč)Foto: Mia Mirrelli

Foto: Mia Mirrelli

Čtenářka si focení užívalaFoto: Mia Mirrelli

Foto: Mia Mirrelli

Tyrkysové boty byly o poznání levnější než předchozí varianta, ale o nic méně krásnéFoto: Mia Mirrelli

Foto: Mia Mirrelli

Ještě poslední úpravy, a jdeme fotit!Foto: Mia Mirrelli

Foto: Mia Mirrelli

Jarka byla s focením, které zorganizovala módní redaktorka Jana, moc spokojenáFoto: Mia Mirrelli

Která ze sukní je vaší favoritkou? Budeme se těšit na vaše názory!

Vizáž a styling: Janka Letková

Reklama

Související témata:

Načítám