Hlavní obsah

Módní srpen: 7 trendů, které si nesmíte nechat ujít

Foto: Marie Bartošová

Módní inspirace pro druhou polovinu prázdnin. Co by vám v srpnu nemělo chybět?Foto: Marie Bartošová

Reklama

Druhá polovina prázdnin je před námi a s ní i spousta dalších trendů, které stojí za pozornost. Čím byste se měly vyzbrojit v srpnu? Nechte se inspirovat naší „skalní“ módou.

Článek

Nové trendy jsme pro vás chystali v prostředí Panských skal, kam jsme vyrazili společně s krásnou Nelou na malý módní road trip. Se stylistkou Veronikou vám představíme ty nejzásadnější srpnové kousky – necháte se zlákat módními potisky, šachovnicovým vzorem, nebo to zkusíte po vzoru Gucci v růžové?

Odvážné potisky

Potisky všech druhů jsou trendy! Nám se líbí leopardí vzor, který se ovšem musí umět nosit. Spíš než na mini šatech si ho užijte na kalhotovém kostýmu, kde vyznívá více sofistikovaně. Doplňte ho jednoduše: klasickým topem a lodičkami. Super varianta do práce i do společnosti.

Foto: Marie Bartošová

Na foto: kalhoty (Mango, 399 Kč), sako (Mango, 599 Kč), top (Van Graaf, Rich & Royal, 1499 Kč), boty (Mango, 799 Kč), náramek (Mango, 349 Kč), náhrdelník (Mango, 499 Kč), psaníčko (Van Graaf, Calvin Klein, 1499 Kč)Foto: Marie Bartošová

Módní šachovnice

Šachovou partii na jaře rozehrála značka Louis Vuitton a následovníci na sebe nenechali dlouho čekat. Kostičkované kousky jsou všude, kam se podíváte. Chcete držet krok s módou? Zkombinujte top s podobně laděnou sukní. Zmínit musíme i barvy, černobílá kombinace je neporazitelnou módní jedničkou.

Foto: Marie Bartošová

Na foto: sukně (Camaieu, 899 Kč), top (Zara, 399 Kč), boty (Zara, 799 Kč), náhrdelník (Lindex, 399 Kč)Foto: Marie Bartošová

Stylové proužky

Ani nadvlády proužků se ještě nějakou dobu nezbavíme. Pokud byste si chtěly pořídit jeden jediný kus v proužkovaném, hlasovali bychom za prodloužené sako. K šortkám vypadá skvěle, hodit se bude i v září k úzkým džínům.

Foto: Marie Bartošová

Na foto: kraťasy (Bershka, 499 Kč), top (Lindex, 399 Kč), boty (Guess by Marciano, info o ceně v obchodě), sako (Zara, 799 Kč), pouzdro na mobil ve tvaru pusy (H&M, 299 Kč), hodinky (Michael Kors, info o ceně v Klenotech Aurum)Foto: Marie Bartošová

Maxi šaty

V našem výčtu nesmí chybět ani nejpohodlnější a nejpraktičtější kousek léta – maxi šaty. Přidejte výrazný náhrdelník a sandálky, nic víc není potřeba.

Foto: Marie Bartošová

Na foto: šaty (Mango, 1899 Kč), náhrdelník (Zara, 699 Kč)Foto: Marie Bartošová

Lacl slaví comeback

Pamatujete? Šortky s laclem slaví velký návrat. A máte pravdu, rozhodně to není trend pro všechny. Svěže a vtipně bude vypadat jen na mladších generacích. Je jen na vás, jestli vezmete tenhle, pro spoustu lidí pořád rozporuplný trend na milost.

Foto: Marie Bartošová

Na foto: kraťasy s laclem (Topshop, 1375 Kč), kabelka (Lindex, 899 Kč), top (Lindex, 499 Kč), boty (Guess by Marciano, info o ceně v obchodě), neonové náramky (Camaieu, 59 Kč/set), zlaté náramky (Lindex, 99 Kč/set), náramek s přívěsky (H&M, 199 Kč)Foto: Marie Bartošová

Ostře růžová

Vzpomínáte na kolekci Gucci pro jaro/léto? O celorůžové modely, doplněné o volánky, v ní rozhodně nebyla nouze. V podobném duchu se můžete obléknout i vy. Ostrá růžová nepůsobí tak křehce, jako její bledá kamarádka, takže se nemusíte bát, že byste vypadaly jako z cukrkandlu.

Foto: Marie Bartošová

Na foto: top (Zara, 999 Kč), kalhoty (Zara, 999 Kč), boty (Salamander, 1090 Kč), náramky (Lindex, 249 Kč/set)Foto: Marie Bartošová

Orientální vesta

Skvělým tipem pro módní nadšenkyně je orientální vesta. Hodit se vám bude jako doplněk dlouhých šatů, slušet jí to ale bude i v kombinaci s obyčejným basic tílkem.

Foto: Marie Bartošová

Na foto: šaty (Zara, 1999 Kč), vesta (Zara, 499 Kč), boty (Baťa, 399 Kč), kabelka (Bershka, 399 Kč), náramky (Camaieu, 99 Kč/kus), náhrdelník (Camaieu, 199 Kč)Foto: Marie Bartošová

Který letní trend baví nejvíce vás? Napište nám!

Reklama

Načítám