Hlavní obsah

Moje tělo, moje volba

Foto: Klinika Yes Visage a.s.

Klinika Yes VisageFoto: Klinika Yes Visage a.s.

Má svoje prsa? Nezhubla díky liposukci? Čím to je, že vypadá mladší? Obáváte se, jak by změnu komentovalo okolí? Jenže jediné, na čem záleží, je vaše spokojenost.

Článek

Změna fyzická s sebou často přináší i změnu psychickou. Komplexy, stud či trápení zmizí. Pokud dospějete k rozhodnutí, že své tělo chcete upravit, pak je to vaše volba. Vaše tělo, vaše já.

Přirozená tvář

Zákroků v obličeji z rukou zkušených profesionálů se nemusíte bát. Dermatologické výkony jako odstranění vrásek, nové rty či plazmalifting lze zvládnout i během obědové pauzy. Plastika víček ubere až deset let a moderní liftingy i více. Jako YES FastLift. Výrazné chirurgické omlazení, ale ambulantně, bez dlouhého zotavování a s přirozeným výsledkem. „Okolí reaguje velmi kladně. Nebojte se zajít pro radu k odborníkům namísto uhýbání před zrcadly. Mně to pomohlo, FastLift vyřešil jak moje vrásky, tak povislost pleti a zároveň jsem za tři dny byla schopná fungovat normálně,“ říká nadšeně Radka (48).

Více o zákroku FasLift najdete na yesvisage.cz/fastlift.

Foto: Klinika Yes Visage a.s.

Paní Radka před FastLiftem a po něm na Klinice YES VISAGEFoto: Klinika Yes Visage a.s.

Foto: Klinika Yes Visage a.s.

Paní Radka před FastLiftem a po něm na Klinice YES VISAGEFoto: Klinika Yes Visage a.s.

Rychleji štíhlá

K vysněné postavě kromě změny životního stylu může pomoci i estetická medicína. Od nejpopulárnější liposukce současnosti, laserové liposukce SlimLipo, bez celkové anestezie a dlouhého zotavování, až po moderní druhy abdominoplastik proti převisům. Novinkou je nejúčinnější neinvazivní tvarování těla YES BodyCare, které si konečně poradí i s celulitidou. „Jsem sportovní typ, a i tak jsem na stehnech měla obrovské boule. Trenéři ani lékaři mi neuměli poradit. Pomohlo až SlimLipo. Změnu si užívám, netajím ji. Navíc tuk odsátý ze stehen použili na zvětšení prsou,“ svěřuje se Lenka (28).

Více o liposukci najdete na yesvisage.cz/slimlipo.

Foto: Klinika Yes Visage a.s.

Paní Lenka před a po liposukci a lipotransferu na Klinice YES VISAGEFoto: Klinika Yes Visage a.s.

Foto: Klinika Yes Visage a.s.

Paní Lenka před a po liposukci a lipotransferu na Klinice YES VISAGEFoto: Klinika Yes Visage a.s.

Prsa bezpečně a moderně

Až trojnásobně menší vstupní jizvy oproti klasickým metodám, odlehčené implantáty i speciální přirozené implantáty, které se přizpůsobují poloze těla, a další novinky představila Klinika YES VISAGE, specialista na plastiku prsou, kde byla spokojená i Tereza (27): „O nových prsou jsem snila léta, ale po dětech změnily tvar úplně. Váhala jsem, zda plastika ano či ne, co okolí na to. Dnes jsem nadšená a za svůj krok jsem ráda!”

Více o plastice prsou najdete na yesvisage.cz/prsa.

Foto: Klinika Yes Visage a.s.

Paní Tereza před operací prsou a po ní na Klinice YES VISAGEFoto: Klinika Yes Visage a.s.

Tip pro vás

Toužíte po změně? Mnohdy je to snazší, než si myslíte. Důležitou volbou je konzultace u správného odborníka. I vy můžete vybírat z více než 300 profesionálních služeb a stát se jedním z 30 000 spokojených klientů, které pětihvězdičkově recenzovaná Klinika YES VISAGE ročně obslouží. Navíc od roku 2020 s vítězným titulem Nejdůvěryhodnější značka estetické kliniky v největším nezávislém spotřebitelském hodnocení.

Více na telefonu 227 777 777 nebo na stránkách www.yesvisage.cz.

Reklama

Načítám