Hlavní obsah

Mokrý orgasmus muže vzrušuje

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Mokrý orgasmus zažívá mnoho ženFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Velmi nás těší, že na naše články reagujete a dělíte se s námi o své životní zkušenosti. Už samy dobře víte, že se společně můžeme bavit opravdu o všem! Tentokrát na téma Mokrý orgasmus!

Článek

Když se mi to stalo poprvé, tak jsem si vážně myslela, že jsem se počurala, a bylo mi trapně, ale pak se to stávalo častěji. Později jsem někde četla o mokrém orgasmu, a tak jsem usoudila, že jsem jedna z těch šťastnějších. Příteli se to hrozně líbí a děsně ho to vzrušuje.

Ano, zažila jsem, je to skvělé, i partner byl velmi spokojený. Dosahuju toho pouze v jedné poloze, a to v křesle, tedy spíše jen lokty zapřené do křesla a pánev volně spuštěná dole a nohy zapřené do stolu a taburetky hodně zeširoka, ale hlavní je, aby byla pánev uvolněná, a pak se takový orgasmus dostaví. Doporučuju, vyzkoušejte!

Jistě, takový orgasmus zažívám téměř pokaždé. A docela silný, leckdy je postel pode mnou tak mokrá, že se tam nedá spát. To je jediná nevýhodná stránka. Jinak si to báječně užívám a můj muž má radost, že je tak šikovný a umí mi to takhle pěkně udělat. Někdy stříkáme současně.

Reklama

Související témata:

Načítám