Hlavní obsah

Můj ex mi přišel zničit svatbu!

Foto: Thinkstock

Zkazil mi den, na který jsem se těšilaFoto: Thinkstock

Reklama

Někdy bývalý partner zkrátka neskousne, že se s ním chcete rozejít, a začne dělat peklo. To může zajít tak daleko, že se rozhodne zničit štěstí, které vás po rozchodu potkalo. O tom je i další příběh. Máte podobně nesnesitelného expřítele? Pojďte nám o něm napsat na info@prozeny.cz.

Článek

Bohužel i já patřím mezi ty, které expřítel po rozchodu dál obtěžoval. S Michalem jsem se rozešla asi před čtyřmi lety a od té doby mě začal znovu vyhledávat a snažil se se mnou navázat nějaký kontakt.

Denně mi volal, psal esemesky a dokonce mi chodil pod okno předčítat básničky. A když byl opilý, kam si myslíte, že chodil dělat v noci ostudu? Ano, před můj dům. Začal tam vyvolávat, že jsem jeho miláček, zlatíčko a jak mě hrozně miluje. Všechny probudil a lidé z našeho domu mi začali nadávat, že jim můj bývalý budí děti a ať už s tím konečně něco udělám... To už jsem nevydržela a s přítelem jsme se přestěhovali. Konečně dal pokoj a my jsme byli šťastní. Chystali jsme svatbu a moc jsme se na ten náš den „D“ těšili.

Ale nedopadl zrovna tak, jak jsme si představovali... V osudný den na naši svatbu totiž přišel můj ex a ztropil tam takovou scénu, že jsem byla červená až na zádech! Začal tam vykřikovat, že to on se se mnou měl oženit, že jsme si souzeni atd. Nakonec ho můj manžel vyvedl ze síně a venku mu dal pár facek. Pohrozil mu, že jestli za mnou ještě někdy poleze, tak že výprask bude dvakrát horší a že ho zabije! Od té doby máme klid, je to už dva roky, tak snad to vydrží!

Nejsem zrovna pyšná, jak toho manžel docílil, ale jinak by asi pokoj nedal...

Máte nepříjemného ex? Chodí a vyhrožuje, ničí vám život, psychicky vás vydírá a nemůže se smířit s rozchodem? Pojďte nám o tom napsat na info@prozeny.cz a vyhrát 500 korun.

Reklama

Související témata:

Načítám