Hlavní obsah

Muž dne: Ukažte nám svůj úlovek!

Foto: Thinkstock

Dokažte, že Čechům to slušíFoto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zatímco o českých ženách se pějí ódy na krásu, mužské protějšky jsou na tom hůř. S některými statistikami souhlasíme, ale nechce se nám věřit, že by u nás kromě břichatých pánů nebyli i krásní muži s charismatickým pohledem a neodolatelným úsměvem. Máte ve své rodině či okolí nějakého takového? Pomozte nám zlomit tyhle mýty a dokažte všem, že čeští muži jsou sympaťáci!

Článek

Muži nám dělají ve světě ostudu!?

Bohužel už zhruba od roku 2006 vedou naši muži v evropských statistikách obezity. Patří mezi nejtlustší v Evropě (zhruba 24 % z nich je doslova obézních). Řada žen tvrdí, že na kráse nezáleží, že u našich protějšků je důležité, aby byli krásní uvnitř. I když mají pravdu, o tom zrovna tahle debata není. My chceme důkaz a asi budete souhlasit, že duše se moc vyfotit nedá. Nechvalně o našich mužích mluví i britské internetové stránky BeautifulPeople, které jsou známé tím, že na nich mohou komunikovat pouze krásní lidé. Čeští muži v jejich hodnocení propadli na plné čáře. Škoda.

Nebude to lehké, ale…

Že nebude lehké najít takové kousky, potvrzuje i fotograf Jan Saudek, který si kdysi dávno postěžoval, jak je těžké najít mužský model. Zatímco ženských modelek mohl mít nepočítaně a jakékoliv třídy, pěkní muži, co se nechají vyfotit, jsou nedostatkovým zbožím. Navíc tvrdil, že každý krásný muž je latentní homosexuál. Prý málokdo si tohle přizná a většina se za to stydí. Tohle tvrzení přece nemůžeme nechat jen tak, i když je pravda, že by to mohlo být důvodem, proč se oni muži tak neradi ukazují před objektivem, a když, tak to jsou homosexuálové.

A proto máte jedinečnou příležitost opravit názory celého světa a dokázat, že tu takoví jedinci jsou a směle mohou konkurovat žhavým Brazilcům, temperamentním Španělům a Italům nebo rebelským seveřanům. Všichni čeští muži přece nejsou „hospodské násosky" a leniví televizní povaleči, jak se často tvrdí. Na nedávné tiskové konferenci sportovního oblečení jsem se přesvědčila, že se i v Čechách mohou vyskytovat 3 krásní chlapi na metr čtvereční.

Přestaňte proto ukrývat své poklady a pochlubte se s nimi. Dokažte druhým ženám, že svého pana Úžasného mohou najít i tady a nemusí se za ním plahočit tisíce kilometrů na přímořské pláže, kde si ho užijí sotva týden.

A jestli nejste chlubící typ, tak buďte trošku solidární vůči nám ostatním a pomozte nám zpříjemnit si den pohledem na něco pěkného. V nové rubrice Muž dne se jistě bude vyjímat váš úžasný partner, pěkně urostlý syn, hezký svobodný kamarád stejně jako nedotknutelný objev z pláže, na kterém jste mohly oči nechat, i když víte, že šlo jen o ten pohled. Soutěž Muž roku už přinesla své ovoce a ukázala nám, ženám, jací krasavci se v naší kotlině nacházejí. Dokáže to i naše rubrika: Muž dne?

Reklama

Související témata:

Načítám