Hlavní obsah

Na dovolenou v srpnu? Za stylové outfity teď ušetříte tisíce!

Foto: H&M

V letních výprodejích můžete za letní oblečení i doplňky výrazně ušetřit!Foto: H&M

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Léto je v plném proudu a někteří už mají dovolenou u moře za sebou, jiní se na ni teprve chystají! Pokud sháníte stylové outfity uprostřed prázdnin, máte vyhráno. Spočítali jsme, že ušetříte tisíce!

Článek

Nakupujete rády ve slevách a svou vysněnou dovolenou plánujete až na druhou polovinu prázdnin? Pořiďte si teď nové outfity na pláž, do města i na večerní akce. Poskládali jsme pro vás 4 stylové kombinace a spočítali, kolik stály před slevou a kolik za ně utratíte nyní. Možná budete překvapené, jak moc se vám nynější nákup vyplatí.

Na procházku městem

K univerzálním kouskům, které se vám budou hodit do města i na výlety, patří bezesporu trendy kraťasy. Džínové už jistě máte doma, a tak si zaběhněte do obchodu ještě pro nějaký barevnější model s vyšíváním. Stačí ho doplnit výraznějším topem, praktickým kloboukem a pohodlnými espadrilkami.

Cena outfitu: 2585 Kč

Původní cena: 4774 Kč

Ušetříte: 2189 Kč

Foto: archiv firem

Některé kousky jsou nyní levnější až o polovinu. Třeba top a šortky stály původně 999 korun.Foto: archiv firem

Na pláž

Sháníte nové plavky? Nebojte se zvolit jednodílné kousky, které jsou skvělou variantou třeba k bazénu. Nezbytným doplňkem je také kimono či tunika, kterou využijete při návštěvě plážového baru či jako ochranu před sluncem. V akci nyní pořídíte i plážové tašky, žabky a sluneční brýle.

Cena outfitu: 1661 Kč

Původní cena: 3726 Kč

Ušetříte: 2065 Kč

Foto: archiv firem

Růžové plavky stály před slevou 1199 korun.Foto: archiv firem

Do restaurace

Na dovolenou určitě přibalte jedny univerzální černé šaty, které pomocí elegantních doplňků a šperků dostanou patřičný nádech luxusu. Využijete je například do restaurace i na společenský večer při hudbě a tanci.

Cena outfitu: 3175 Kč

Původní cena: 5896 Kč

Ušetříte: 2721 Kč

Foto: archiv firem

Za šaty a kabelku byste ještě na začátku prázdnin zaplatily 799 korun a hodinky by vás vyšly na 3050 korun.Foto: archiv firem

Na večer

Jako bohyně budete vypadat v maxi šatech s decentními volánky, které jsou ideální volbou pro romantické večery při svíčkách či při západu slunce. Lze je skvěle kombinovat jak s nízkými sandálky ve zlaté barvě, tak s páskovými botami na podpatku. Celý look podtrhnou i jemné šperky a výraznější psaníčko.

Cena outfitu: 2215 Kč

Původní cena: 7260 Kč

Ušetříte: 5045 Kč

Foto: archiv firem

Jen za šaty a boty byste původně daly přes 3500 korun.Foto: archiv firem

A který outfit byste si vybraly vy?

Reklama

Načítám