Hlavní obsah

Na jistotu za zimní dovolenou do resortu Dolní Morava

Foto: dolnimorava.cz

Několikakilometrové sjezdovky na Dolní Moravě jsou top v rámci celé ČRFoto: dolnimorava.cz

Na kopce pod Králickým Sněžníkem se již brzy začnou snášet první sněhové vločky. Zimní sezona se blíží a je dobré vědět, kde se poohlédnout po parádním zimním středisku s rodinnou atmosférou.

Článek

Horský resort Dolní Morava s wellness hotelem, horskými apartmány a několikakilometrovými sjezdovkami všech obtížností je jasnou volbou pro vaši zimní dovolenou. A my víme proč.

Foto: dolnimorava.cz

Pohoda na horách v resortu Dolní MoravaFoto: dolnimorava.cz

Rozsvícená sjezdovka přímo naproti hotelu 

Mezi letošními hlavními taháky doslova září večerní lyžování na nejoblíbenější sjezdovce přímo naproti Wellness hotelu Vista. Podél široké trati vyrostlo šestnáct výkonných LED světel, které si posvítí na 650 metrů dlouhou zasněženou sjezdovku vždy po setmění a to hned několikrát týdně.

Zima v horském resortu Dolní MoravaVideo: dolnimorava.cz

Luxusní délka sjezdovek a 100% garance sněhu 

Díky propojení areálu si od letoška budete moci užívat dlouhé jízdy na čtyřech mamutích sjezdech. Více než deset kilometrů sjezdovek všech obtížností si tak nyní vychutnáte ještě víc.

Foto: dolnimorava.cz

Večerní sáňkařská dráha na Dolní Moravě měří 2,5 kmFoto: dolnimorava.cz

Každá z tras nadchne jinou vlastností. Něco však mají všechny mamutí sjezdy společné – několik kilometrů dlouhé a silné zážitky. A ještě jedna důležitá věc, kterou nesmíme opomenout. Na lyžaře čeká nejmodernější zasněžovací systém, který garantuje sníh na 100% délce všech sjezdovek.

Foto: dolnimorava.cz

Nejdelší bobová dráha ve střední Evropě jezdí i v ziměFoto: dolnimorava.cz

Parádní zimní zážitky mimo sjezdovky pro děti i dospělé 

Život pro milovníky zimy však nekončí pouze s lyžemi či snowboardem na nohou. Těšit se můžeme na lavinu zimních zážitků v podobě osvětlené sáňkařské dráhy, výšlapů na sněžnicích a skialpech s čelovkami či jízdy na nejdelší bobové dráze ve střední Evropě. Zážitek z jízdy rolbou naplní klukovský sen nejen dětem. Světový unikát v podobě Stezky v oblacích v zimním hávu je možné navštívit každý den. Hodiny a hodiny zábavy, horské pohody a zimních zážitků nabývají na své jedinečnosti i proto, že se během pár kroků dostanete zpět do svého vyhřátého apartmánu jedné z horských chat nebo hotelového pokoje.

Foto: dolnimorava.cz

Děti milují dětské brouzdaliště a plavecký bazén hotelu VistaFoto: dolnimorava.cz

Garance pobytu aneb o svou dovolenou rozhodně nepřijdete 

O tom, že má smysl rezervovat pobyty na letošní zimu již nyní, svědčí množství připravených novinek, které usnadní vaše rozhodování o klidné zimní dovolené na horách. Vše začíná proklientsky nastavenými obchodními podmínkami a možností posunout termín pobytu až o 1 rok. Komfortní online check-in maximálně zjednoduší a urychlí proces ubytování na hotelové recepci hned při příjezdu. Během celého pobytu oceníte účinná a oku nenápadná preventivní opatření, která chrání vás i vaše blízké a přitom nijak zásadně neomezí pocit volnosti a pohody.

Foto: dolnimorava.cz

Parádní crossové a fun traily Dolní MoravaFoto: dolnimorava.cz

Reklama

Načítám