Hlavní obsah

Na MDŽ jsem leštila šéfovi boty!

Foto: shutterstock.com

Firemní oslava MDŽ se trochu zvrtlaFoto: shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Alena musela svému šéfovi na Svátek žen leštit boty, ale měla k tomu pádný důvod. Jak může také dopadnout oslava MDŽ, se dočtete v následujícím příběhu. A vy ostatní už můžete psát na nové Téma týdne: Mám to nejzlobivější dítě! na info@prozeny.cz. Pojďte si ulevit a vyhrát 500 korun.

Článek

Toto pondělí jsme měli večer v práci večírek na počest nás, všech žen v podniku (navrhl nám ho dokonce sám šéf). Po uplynutí pracovní doby všichni vytáhli z ledniček „pár“ lahvinek šampáňa, chlebíčky, brambůrky a jiné pochutinky. Mejdan začal už v 19 hodin.

Začalo se slavit, povídali jsme si a cpali se jídlem. Nebyly tam pochopitelně jen ženy, i pánové měli zastoupení. Bylo teprve 21.30 a už tu byl první opilec. Kolega Karel předvedl na stole dokonce striptýz, byl velmi rozjařený, ale neukázal nic víc než svoje slipy a hruď, bohužel :-) Potom přišel šéf a přinesl překvapení, pro každou z nás měl jednu krásnou, voňavou růži. Bral to abecedně, vždy si k sobě zavolal jednu z nás, pronesl krátké přání a další...

Byla jsem až skoro poslední a z toho stání mě rozbolelo břicho, asi jsem byla „přecpaná“. Z úst šéfa jsem konečně uslyšela svoje jméno, tak jsem k němu „trošku“ přiopilá vyrazila. Ale co se nestalo! O něco jsem zakopla a rovnou před ním se mu vyzvracela na nohy. To byla ostuda! Všichni ztichli a dívali se, co se bude dít. To jste měly vidět ten výraz v obličeji mého nadřízeného! Děs! Po zbytek večera jsem se svému šéfovi omlouvala a leštila mu boty.

Máte doma dítko, které snad nedokáže být vteřinu hodné? Neustále se s ním vezou nějaké problémy, neplechy a vy už nevíte, co si počít? Napište nám o tom na info@prozeny.cz a vyslužte si alespoň malou útěchu v podobě pětistovky.

Související témata:

Načítám