Hlavní obsah

Na tyhle boty vám stačí tisícovka!

Foto: Deichmann

Máte už botky na léto?Foto: Deichmann

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jarní a letní kolekce bot je tu! Že jste si ale nové botky koupila loni a nechce se vám letos moc utrácet? Nemusíte! Máme pro vás tipy, které vás nebudou stát víc než tisícovku. Takže s chutí vybírejte!

Článek

Pokud jste ještě nezaznamenaly letošní hlavní trendy, pak vám je připomeneme.

Nesmrtelný denim

O tom, že denim je ve světě módy stálicí, jsme už psali tolikrát, že to snad není potřeba opakovat. Ale co kdyby? I letos ho totiž můžete v obchodech objevit v hojné míře. Nejlépe v kombinaci s kůží a dřevem u moderních dřeváků, které zažívají velký boom. A džínový look jim opravdu sluší. O dřevácích si přečtěte více zde: Dřeváky: Super hit jara a léta!. A vybrat si je můžete například v obchodech Baťa nebo Deichmann. Pokud vám však zrovna tahle trendy obuv nepadla do oka, zvolte denimové balerínky nebo lodičky na klínku.

Foto: archiv firem

Džínový look je nadčasovou záležitostíFoto: archiv firem

Květinová smršť

Kytky, kytky a zase kytky. Jsou letos snad v každém obchodě od doplňků přes dámskou konfekci až po spodní prádlo, obuv nevyjímaje! Takže jestli vás ještě z té květinové záplavy nerozbolela hlava, udělejte si radost romantickými lodičkami s odhalenými i zahalenými špičkami, na pohodlných klíncích nebo vysokých podpatcích. Jste-li hodně velká romantička, pak si můžete v některých obchodech pořídit ke květinovým botkám také stejně laděnou kabelku.

Foto: archiv firem

Květinové potisky jsou letos hlavním trendemFoto: archiv firem

„Neonky“ i mokasíny

K jaru neodmyslitelně patří veselé barvy a ty se odrážejí také na nejrůznějších balerínkách. Vybírat můžete z celé palety od žluté, oranžové, růžové, červené po tyrkysovou až námořnickou modř. Protikladem jsou tlumené pudrové a přírodní odstíny, které se hodí zase k mokasínám. Neholdujete-li tedy vysokým podpatkům, jsou pro vás tou správnou volbou. Hodí se jak ke kalhotám, tak módním kraťasům i sukním.

Foto: archiv firem

Pastelové balerínky i mokasíny jsou ideální variantouFoto: archiv firem

Na vysoké noze

Platformy, klínky i jehlové podpatky. Kotníčkové sandálky i otevřené kozačky. V tom všem budou vaše nožky vypadat sexy. Záleží jen na vás, na co si troufnete. Rozhodně ale neuděláte chybu, když vsadíte na zahalený kotník nebo páskový styl na odvážnějším podpatku či otevřenou špičku. Z materiálů převažuje velur a textil.

Foto: archiv firem

Podpatky i otevřená špička vám dodají sex-appealFoto: archiv firem

Na foto zleva: H 899 Kč, Baťa 999 Kč, New Yorker 809 Kč

V barvách trikolory

Hledáte jednoduchost a eleganci? Pak se zaměřte na „crazy“ edici od Bati, jejímž společným prvkem je barva. Dominantní bílá vytváří pocit jednoty, který rafinovaně narušuje modrá a červená linka. Ta zvýrazňuje především lemy a stélky. Tvarově převládá podpatek, který je nízký i vyšší, špičky jsou kulaté i ostřejší a vlně trikolory podlehly i některé baleríny.

Foto: archiv firem

Hledáte-li něco jednoduchého a stylového, zvolte botky v barvách trikoloryFoto: archiv firem

Na foto zleva: Baťa 999 Kč, Deichmann 549 Kč, Baťa 999 Kč

Tak co, milé čtenářky, vyberete si dnes z naší nabídky? Pokud ano, moc nás potěší, když nám svůj tip napíšete do diskuse!

Související témata:
Tisícovka

Načítám