Hlavní obsah

Podprsenka: Ukažte ji!

Foto: Luna

Mladistvý korzet v pomerančovém tónuFoto: Luna

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dávno odzvonilo dobám, kdy se žena červenala, kdykoliv jí (nedej bože ve společnosti muže) nechtěně vykouklo ramínko podprsenky. Není ale škoda, že se tohle jiskření vytratilo? Pojďme oživit tuto hru na svádění! Přitáhněte jeho pohled vtipně zdobenými ramínky!

Článek

Nic není nemožné

Podprsenková mašinerie se rozjela naplno! Nejrozdílnější tvary a materiály a stále nové a nové experimenty povyšují podprsenku na módním piedestalu do neskutečných výšin. Každému podle jeho gusta (úměrně výši platu nebo kreditní karty vašeho milého) a vkusu. Můžete si koupit podprsenku klasického střihu nebo třeba s kosticí, s molitanovou výztuhou, s push-up efektem, hladkou nebo krajkovou, bezešvou nebo třeba záměrně tvarovanou, s pevnými ramínky či bez... Důležité je, aby vám zvolený model „seděl" a neměla jste pocit jakékoli deformace poprsí, v horším případě i bolesti. Nevhodný výběr podprsenky může mít za následek velmi vážné zdravotní problémy a na heslo „Pro krásu vše" v tomto případě velmi rychle zapomeňte.

Foto: Triola

Exkluzivní spodní prádlo pod ´malé černé´Foto: Triola

Zdobená ramínka

Tílka, korzety a topy s prostřihy, šaty bez ramínek a se zavazováním za krk nás před zrcadlem nutí k zamyšlení, jaký typ podprsenky vlastně zvolit. Ideálním řešením je podprsenka s odepínacími ramínky, která jsou poslední dobou hit číslo jedna. Nemusíte mít ve skříni nepřeberné množství spodního prádla, ale vyřeší to za vás několik párů vyměnitelných ramínek, která mohou nahradit i šperk a vkusně podtrhnou vaši celkovou vizáž. Kromě klasických silikonových a průhledných mohou být třeba sametová, krajková, řetízková, z korálků i jinak různě kombinovaná, fantazii se meze nekladou. A pokud vládnete trochou kreativity, není problém látková ramínka dozdobit.

A závěr? Jak to tak bývá, kudrnaté holky si vlasy žehlí, dámy s vlasy jako žíně podstupují ničící trvalé a ženy s košíčky číslo tři a výše obdivně sledují nositelky byť malého, ale o to více pevného poprsí, protože se jim žádná z podprsenek nikam nezařezává (prostě ji nenosí). Je to tak typické. Většina žen není spokojená s tím, co získala do vínku... Ale funguje spousta vychytávek, jak přírodě a sebevědomí pomoci. Od toho tu móda je!

Související témata:

Načítám