Hlavní obsah

Nákupní tipy s Fashion Days. Doplňky pro vaše šaty

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Stejné šaty do práce, na rande i do baru? Jasně, když zvolíte ty správné doplňky! Pojďte se s námi podívat, jak různě se dají pojmout jedny černé šaty. Veškeré kousky navíc seženete za super ceny.

Článek

Chanel, Dolce & Gabbana, Calvin Klein, Guess, Versace nebo Lacoste. Jste přesvědčené, že je značková móda nad vaše finanční možnosti? Pak jste ještě nejspíš nezabrousily na stránky nákupního klubu Fashion Days. Těšit se můžete na luxusní značky až se 70% slevou!

Fashion Days spolupracuje pouze s oficiálními distributory, takže se nemusíte bát toho, že byste narazily na padělek. Ale pozor – produkty mají možnost zakoupit jen členové klubu. Členství je nicméně bezplatné. Stačí se proto jednoduše zaregistrovat na www.fashiondays.cz, a můžete si pořídit (nejen) některý z následujících kousků.

Svůdně do baru

Stavebním kamenem našich třech stylingů jsou krátké černé šaty s rafinovaným transparentním vrškem. Přemýšlíte, čím je doladit do baru nebo třeba na party? Co vám rozhodně nesmí chybět, jsou boty na vysokém podpatku. Ne, na pohodlí se tentokrát nehraje :-). A přimlouváme se za barvy, které černé šaty skvěle oživí. Na cestu přibalte sáčko a lehkou šálu, jež vás ochrání před večerním chladem.

Večerní nezbytností jsou hlavně boty na podpatku. K černým šatům se budou skvěle hodit barevné

Byznys styl do práce

Šaty můžete obléknout i do práce, střídmější ale buďte ve výběru doplňků. Perfektně budou vypadat červené kotníčkové boty na podpatku, přidat můžete i velkou kabelku, do které se vám vejdou veškeré nezbytnosti. Porozhlédnout byste se měly i po hedvábném šátku, který se k byznys looku vyloženě hodí. Co se týče šperků, dejte přednost decentnímu stříbru.

Během pracovního týdne do hry zapojte velkou kabelku, hedvábný šátek a střídmé doplňky

Hravě na rande

Chystáte se na rande? Pokud zrovna nemíříte na večeři (v tom případě dejte přednost variantě číslo jedna), odlehčete šaty barevnými plackami, ve kterých zvládnete i delší procházku, a větší pohodovou kabelkou. Sázka na ležérnost je na schůzku vhodnější než snaha být za každou cenu sexy.

A jak vyrazit na rande? V kombinaci s ležérnějšími kousky!

Více inspirace i oblečení najdete na www.fashiondays.cz! Anebo vyhrajte poukázky na nákup módy v hodnotě 9000 korun v naší soutěži zde!

Reklama

Související témata:

Načítám