Hlavní obsah

Nákupy z domova a ještě se slevou!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rychle, bez čekání, v klidu, a navíc výhodně. Tak se nakupuje na slevových portálech, které v poslední době slaví velké úspěchy. A není divu. Nabízejí toho hodně a s obřími slevami. Jedním z oblíbených slevových portálů je portál HyperSlevy.cz, který se ve velmi krátké době zařadil mezi ty nejsilnější na trhu.

Článek

Po spuštění velmi úspěšného slevového portálu HyperSlevy.cz přišla společnost HyperMedia s dalším projektem. Je jím portál VýběrSlev.cz, který patří mezi takzvané agregátory slevových nabídek. Ty uživatelům poskytují velmi pohodlný nákup na slevových portálech, jejichž nabídky sdružují.

Všechno na jednom místě

Žádné zdlouhavé prohledávání všemožných slevových portálů, žádné nabídky, o které nemáte zájem. Portál VýběrSlev.cz nabízí největší přehled o aktuálních slevách po celé České republice, sdružuje 123 největších poskytovatelů slev a každý den nabízí zhruba 750 aktuálních slev ve 41 městech.

Uživatelé mohou vybírat z nabídek z oblasti fitness a wellness, kosmetických služeb, gastronomických nabídek, vzdělávání, víkendových pobytů i originálních a unikátních zážitků.

Slevy pohodlně na jednom místě

Vyberte si, co vás zajímá

Portál VýběrSlev.cz navíc nabízí skvělou možnost filtrovat slevy podle kategorie, ceny či místa, kde mohou být uplatněny. Každý tak může snadno najít to, co hledá a co potřebuje. Zatoužili jste po úžasné relaxační masáži? Tak si zvolte kategorii „relaxace“! A rozhodně nemáte v plánu na ni jet do sto kilometrů vzdáleného města? Tak si označte to, ve kterém žijete nebo které máte nejblíže. Na portálu VýběrSlev.cz je to tak jednoduché!

Jako bonus si můžete také prohlédnout statistiky jednotlivých slevových portálů, abyste zjistili, kde lidé nejvíce nakupují a kde jsou slevy nejvýhodnější.

Je libo relaxační masáž?

Od výběru rovnou k nákupu

A stejně jednoduché a přehledné je i samo nakupování. Ve chvíli, kdy vám padne nějaká nabídka do oka, stačí jedno kliknutí a ocitnete se přímo na stránkách poskytovatele slevy, kde lze voucher okamžitě zakoupit.

Pokud patříte k těm, kterým tento způsob nakupování vyhovuje, rozhodně si zaktivujte zasílání aktuálních slev přímo na svůj email. Budete mít neustále přehled o tom, jaká je nabídka, aniž byste se museli probírat všemožnými slevovými portály. Je to zdarma a k ničemu vás to nezavazuje.

Související témata:

Načítám