Hlavní obsah

Nápady na večírkové účesy: Pro krátké i delší vlasy!

Foto: Martin Římánek

Tak to jsou super nápady, jak se učesat na party!Foto: Martin Římánek

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sezona oslav, večírků a plesů už je tady, tak rychle do obchodů pro stylový outfit. Ale co na hlavě? Ukážeme vám 3 slušivé party účesy pro vlasy krátké i dlouhé i to, jak si je vytvořit doma!

Článek

Pro slavnostní příležitost, ať už se jedná o oslavu narozenin v oblíbeném klubu, firemní vánoční večírek či silvestrovskou oslavu, je důležitý nejen outfit, ale i make-up a vlasy. Víme ale, že zajímavý party účes je často to poslední, na co při svých přípravách myslíte. Proto jsme se rozhodli ukázat vám 3 skvělé party účesy!

Alex, Zuzka a Danka, to jsou naše tři statečné, jež svěřily své vlasy do rukou zkušených kadeřníků, kteří vám předvedou, jak na skvělé slavnostní účesy krok za krokem!

Nezapomeňte se podívat i na originální a slušivé party líčení, které jsme vám ukázali v článku Jak se nalíčit na večírek? Originální nápady si vyzkoušela čtenářka Zuzka! Pokud si nevíte rady s líčením, zkuste se v něm zdokonalit pomocí našeho článku Ukázkově příšerný make-up: Jak se rozhodně nelíčit?

Foto: Archiv firem

Pomocníci, kteří by se vám při stylingu mohli hodit? Tady jsou! Na foto (zleva): Style Masters Volume Elevator Spray pro extra objem vašeho účesu, lesk ve spreji Schwarzkopf BC Oil Miracle Divine Polish uhlazuje povrch vlasů a dodává jim výživu a lesk a Schwarzkopf Dust It je lehký matující pudr, který dodá vlasům jemně matující efekt, maximální objem od kořínků až po konečky, velmi jemně je zafixujeFoto: Archiv firem

Který účes se vám líbil nejvíce?

Reklama

Načítám