Hlavní obsah

„Náš chlap“: Co je a co není sexy 2

Foto: shutterstock.com

Nejoblíbenější oblastí pro muže jsou ňadraFoto: shutterstock.com

Reklama

2. díl - Druhá várka ostře výbušné nálože „našeho chlapa“ Pavla Biedermanna je tady. Jen pro Proženy.cz se pustil do riskantního průzkumu mezi muži, aby pro vás zjistil a zaznamenal, co „pánové tvorstva“ považují u žen za vzrušující a přitažlivé.

Článek

Žena, kousek po kousku

Ňadra: Lentilky pod kobercem určitě nepatří mezi nejpreferovanější velikosti, i když znám pár kluků, kterým se drobná ňadérka líbí. Nejoblíbenější velikost je mezi číslem dvě a tři, zkrátka prsa tak akorát do ruky. U poprsí je důležitější než samá velikost pěkný tvar (kulaté kapky jsou nej) a hlavně, aby byla pevná. A aby vám v podprsence dělala krásný žlábek. A umělá prsa? To je velké téma! K tomu bych jen dodal, že brutální „melouny“, tolik populární na počátku devadesátých let, už jsou pasé a co je zajímavost na videu u pornostar, není nutné mít doma.

Bříško: Pevné, nepovislé, ale na druhou stranu trochu dokulata. Vysportované břicho s rýsujícími se svaly patří k chlapovi, nikoli k dámě.

Zadeček: Musí být takový, aby se dal označit slovem zadeček. To, co už připomíná mega prdel nebo pivovarskou kobylu, je už opravdu moc.

Nohy: Dlouhé, štíhlé, pěkně tvarované. Hezké útlé kotníky. A někteří pánové si dost libují i v silnějších stehnech. Působí totiž žensky a z ženy prostě dělají „samici“.

Holit, nebo neholit? Jednoznačně holit. A tím nemyslím jen podpaždí a nohy, to si myslím, že už snad patří k povinnému standardu. Nenechte se ukolébat radami z ženských časopisů, ve svém okolí neznám JEDINÉHO chlapa, který by upřednostňoval bujně zarostlý přírodní drn před pěkně upraveným klínem. Tím rozumím buď úplně vyholit „na holčičku“, nebo hezky udělanou „brazílii“. Barvení klína a vystříhávání srdíček a další podivné hrátky s ochlupením mě děsí. Kdyby na mě vykouklo zpod kalhotek například zelené srdce, obávám se, že se nezmůžu na nic jiného než vyvalené oko.

Foto: shutterstock.com

Dlouhé zdobené nehty muže děsíFoto: shutterstock.com

Nehty: Dlouhé umělé drápy jsou příšerné! Jde z nich strach a přísahám, nelíbí se fakt ŽÁDNÉMU chlapovi. Nedělejte to. Efekt u chlapů je v záporných hodnotách a ještě ušetříte peníze. Ani divoké barvy laků, pomalované nehty, kamínky - vážně, nic z toho nás nevzrušuje, spíš naopak odpuzuje. Ovšem pozor, stejně antisexuální jsou samozřejmě okousané, zanedbané, jinak dlouhé a špinavé nehty. Bohatě postačí normální manikúra, popřípadě střízlivá „francie“. A to i na nohách. Takže ještě jednou prosím - nedělejte si umělé nehty. Představa, že mě mají hladit tyhle odporné drápy - fuj, celý jsem se oklepal!

Postava celkově: Nadváha a tukové pneumatiky nejsou sexy. Stejně odpudivé jsou ale i anorektické hůlky, které mají předstírat, že jsou to stehna. Marilyn Monroe je věčný sexuální symbol napříč generacemi chlapů. Tak si prohlédněte, jak vypadá její figura, a máte odpověď na to, jaká postava je sexy. I když moje osobní preference je děvče o kousek hubenější.

Opálení: Zlatavá pokožka je mnohem víc sexy než bílé pobledlé moučné tělo. Ovšem stejně příšerné je, když to některé z vás na sluníčku a v soláriu přehánějí. Spečené vysušené tresky s barvou kakaových bobů nebrat!

Tetování: Decentní a malé může být sexy. U pěkné postavičky je vzrušující tetování na bedrech, ve slabině nebo na kotníku. Obrovské barevné ornamenty jsou znamením úspěchu možná ve třetí nápravné, ale běžného chlapa tím neokouzlíte.

Foto: shutterstock.com

Podpatky působí přitažlivěFoto: shutterstock.com

Oblečení:Moderní, elegantní a hlavně přiměřené vaší postavě. Chcete-li názornou ukázku, jak se opravdu neoblékat, zajeďte se podívat do Los Angeles. Tam všecky dámy, které mají nad 120 kg, nosí trička nad pupek a upnuté legíny. Pomineme- li tyto extrémy, příšerné jsou též kreace sestávající z podivných květovaných suknic až na paty doplněné několika rozevlátými halenami. Tato kombinace zaručeně udělá beztvarého strašáka do polí i z Naomi Campbell. O výstřelcích typu emo, punk a podobně se rozepisovat nebudu. Sexy ani hezké to není.

Boty: Vysoké podpatky jsou vážně sexy. Jehly jsou nádhera. A vysoké kozačky, mmm… Ale proboha – klíny, klafáče a platformy hoďte do popelnice. A totálně asexuální obuv? Každá s kulatou špičkou a zejména baleríny. Proboha proč dobrovolně nosíte něco, co připomíná komunistické jarmilky na hodiny tělocviku?!

Národnost: Ano, přitahují nás mulatky i Asiatky. Ale česká holka je česká holka, o tom žádná!!!

Naštval jsem vás? Tak si ulevte v diskuzi tady pod článkem. Můžete si o mně klidně myslet, že jsem arogantní blb. Ale já jsem jen upřímně napsal, jak to vidím já a kluci, které jsem pro svůj průzkum oslovil. A kdybyste náhodou chtěly znát můj názor i na něco dalšího, napište mi do poradny Jak to vidí chlap.

Reklama

Související témata:

Načítám