Hlavní obsah

Náš tip: Vzrušující dárek pro dospělé

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lámete si hlavu s tím, jaký originální dárek věnovat partnerům, kamarádům nebo kolegům? Jeden vzrušující by tu pro vás byl! Prošel půlročním testováním a výsledky byly víc než vzrušující! Přečtěte si kompletní recenzi jako tip na zajímavý vánoční dárek.

Článek

Před půl rokem jste se na našich stránkách mohli dočíst o vstupu revolučního intim gelu se stimulačním účinkem na český trh. Po jeho vyzkoušení se naprostá většina testujících shodla, že jde o pravděpodobně nejlepší lubrikant na vodní bázi, jaký je v současné době u nás k dispozici. Jak testování probíhalo?

Začněme tím, že do druhého dne od objednání byl gel doručen. Diskrétně zabalen, nikde ani zmínka o obsahu balíčku. Po rozbalení na všechny zapůsobila černá tvrzená krabička se stříbrnou ražbou, která sama o sobě vytvářela luxusní dojem. Stříbrný flakonek uvnitř pak jednoznačně převyšoval všechny druhy obalů, jaké jsou u lubrikačních gelů obvyklé. Dávkování bylo velmi příjemné a přesné. Vždy bylo možné dávkovat přesně tolik gelu, kolik bylo potřeba. Navíc lahvička zůstávala i po aplikaci dokonale čistá.

Stříbrný airless flakon zaručuje přesné dávkování

Co testující na samotném gelu ihned ohromilo, byla jeho vůně. Dosud většina měla zkušenost pouze s čirými gely nebo standardními vůněmi typu jahoda, banán, které dané ovoce jen matně připomínají a příliš nepotěší. Vůně intim gelu však byla neobvyklá, a hlavně velmi příjemná.

U samotného průběhu testování jde sice o subjektivní názory testujících, v následujícím se však většina shodovala. Po aplikaci jak žena, tak muž, pocítí na pár vteřin příjemný, lehce hřejivý pocit. Zde se pravděpodobně jedná o začátek procesu zvýšeného prokrvení, které výrobce popisuje na svých stránkách.

Kdo má zkušenost s vodními gely, ví, že často hrudkovatí a rychle vysychají. U intim gelu prožijete zcela opačnou zkušenost. Gel při styku nevysychal a zachovával si své kluzké vlastnosti. Proto nebylo třeba jej v průběhu styku přidávat, což je další věc, která stojí za zmínku – nebyla narušována intimita okamžiku.

Exclusive intim gel – luxusní dárek pro dospělé

Při závěrečném hodnocení většina testujících uvedla, že prožitek s intim gelem byl mnohem intenzivnější než obvykle. Navíc si pochvalovali také pozitivní reakce svých partnerů za odvahu obohatit vzájemné milostné hrátky. Pokud tedy i Vy hledáte originální luxusní dárek, nemůžete v tomto případě šlápnout vedle. Erectan® Exclusive intim gel lze všem dospělým jednoznačně doporučit.

Více informací vč. možnosti nákupu získáte na Erectan.cz nebo v lékárnách Alphega.

Související témata:

Načítám