Hlavní obsah

Naše rodina skvěle doplní tu vaši

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nezáleží na tom, zda zvolíte robotický vysavač Roomba nebo robot na vytírání podlahy Scooba, naše rodina domácích robotů byla navržena tak, aby se přizpůsobila jakékoli místnosti v kterékoli domácnosti a každý den zanechala vaši podlahu dokonale čistotou.

Článek

Schopnosti našich robotů však přesahují práh domácností. Díky špičkovým technologiím mohou naši roboti plnit náročné úkoly v krizových oblastech po celém světě – model Seaglider například monitoroval místa zasažená ropnou skvrnou v Mexickém zálivu.

iRobot Seaglider

Jeden z nejúspěšnějších robotů obstál i na světových bojištích. Kromě toho, že zachraňuje lidské životy v bitevních vřavách v Iráku nebo Afghánistánu, byl model PackBot využit také po jaderné havárii v japonské Fukušimě, aby zkoumal pro člověka nebezpečná místa. Po útoku z 11. září 2001 byl nasazen i v záchranné misi v newyorském World Trade Center.

iRobot PackBot

Jednoduchá fakta: už 22 let vyrábíme roboty, kteří mění lidské životy. Za tuto dobu jsme prodali více než 8 milionů domácích robotů.

Znamená to, že naše rodina domácích robotů je již součástí milionů rodin po celém světě. A jsme si jisti, že skvěle doplní i tu vaši.

Robotické vysavače

Vítejte ve světě robotických vysavačů Roomba, prokazatelně nejlepších a nejúspěšnějších robotických vysavačů na světě.

Po deseti letech vývoje, šesti produktových generacích a více než 8 milionech prodaných robotů přichází na trh nová řada robotických vysavačů Roomba,která je na úklid vašich domácností vybavena lépe než kdy předtím.

iRobot Roomba série 500 (zleva) a iRobot Roomba série 700

Ať budete vybírat mezi roboty ze stylové série 600 nebo pokročilé série 700, máte jistotu, že najdete robotický vysavač Roomba, jehož schopnosti splní vaše požadavky na funkčnost, cenu i vkus. Všechny roboty iRobot jsou vybaveni unikátním navigačním systémem iAdapt®. S jeho pomocí se dokážou skvěle přizpůsobit specifikům vaší domácnosti, a opakovaně tak pokryjí každé místečko podél stěn i za, pod nábytkem i okolo něj.

Výsledek propojení moderních technologií, výzkumu a odborných znalostí je jednoduchý: čisté podlahy každý den, aniž byste museli hnout prstem.

Robotické vytírače

Představujeme vám vyspělého robota jménem Scooba, který vytírá všechny typy tvrdých podlah i s úzkými spárami – takže vy už nemusíte!

Nová, super kompaktní Scooba 230 byla vytvořena, aby vytírala menší plochy s těsnějšími zákoutími (například za toaletou nebo umyvadlem). Její kolegyně Scooba 390 je naopak neporazitelná v rozlehlejších prostorách.

iRobot Scooba 390 (zleva) a iRobot Scooba 230

Podobně jako roboty Roomba jsou oba roboty Scooba vybaveny navigační technologií iAdapt. S její pomocí se dokážou dokonale přizpůsobit vaší domácnosti, a opakovaně tak pokryjí ještě větší plochu. Na rozdíl od mopu Scooba na vaši podlahu aplikuje čisticí emulzi, která nepřijde do kontaktu se znečištěnou vodou. Tímto způsobem Scooba odstraní až 98 % bakterií a nechá za sebou dokonale čistou podlahu.

Prokazatelně nejlepší robotické vysavače najdete na www.irobot.cz.

Reklama

Související témata:

Načítám