Hlavní obsah

Nečekejte – užijte si nejkrásnější část roku

Foto: Procter & Gamble Czech Republic s.r.o.

Léto se blíží! Čas být smyslná a svůdnáFoto: Procter & Gamble Czech Republic s.r.o.

Jaro a léto v nás svými delšími a slunečnými dny evokují více pozitivních myšlenek a lepší náladu. Chceme se obklopovat radostí, štěstím, toužíme po změně. Navíc chceme být svůdné, hrát si se svým okolím, ukázat dostatek šarmu, zaujmout, ale stále zůstat tak trochu tajemné.

Článek

Je to až překvapivě snadné – využijte vůně a hrajte si s nimi, vrstvěte je. Vůně jsou důležitou součástí našeho života, máme je spojené s místy, lidmi, zážitky. Vůně nás provázejí každým dnem, ovlivňují naši náladu. A nejsou to jen vůně kosmetiky, krémů, šamponu nebo parfému, které používáme. Rovněž vůně našeho oblečení nám dodá skvělý pocit a ponechá nás zahalené do příjemné a pro okolí zřetelné vůně i v momentu, kdy je parfém na naší pokožce již méně patrný. Celý tento mix, ač si to možná neuvědomujeme, je naším jedinečným otiskem, právě díky vrstvení vůní.

Foto: Procter & Gamble Czech Republic s.r.o.

Hanka @fashioninspobyhanaFoto: Procter & Gamble Czech Republic s.r.o.

„Jaká vůně je moje oblíbená? S příchodem léta miluji květinové parfémy, a proto jsem nemohla odolat nové kolekci aviváží Lenor, která obohacuje vůni mého oblečení. Lenor Parfum des Secrets Kiss se prolne s mými parfémy a vytvoří moji vlastní, jedinečnou vůni – luxusní, plnou a smyslnou,“ říká Hanka @fashioninspobyhana.

Foto: Procter & Gamble Czech Republic s.r.o.

Lenor Parfum des Secrets MysteryFoto: Procter & Gamble Czech Republic s.r.o.

Lenor Parfum des Secrets je nová kolekce čtyř jedinečných podmanivých aviváží přinášející revoluci v tom, jak nosit vůně. Takže, pokud s příchodem léta máte chuť nakupovat, běžte a pořiďte si pár nových kousků, ale nezapomeňte se zaměřit i na dlouhotrvající vůni svého oblečení. Vůně Mystery nové kolekce Lenor Parfum des Secrets byla namíchaná tak, aby vás vyzbrojila pro to, co přijde. Svěží Charm škádlí příslibem nových známostí. Smetanová Blush odráží plamen nové romance. A opojná varianta Kiss představuje vášeň a intenzitu. Jsme si jistí, že v této řadě určitě najdete dlouhotrvající vůni, která bude tou vaší.

Užijte si léto a buďte konečně svá. Uvidíte, že vaše okolí určitě nezůstane k této změně netečné.

Načítám