Hlavní obsah

Nej dárky z lásky. Jen kliknout!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Svátek zamilovaných se mílovými kroky blíží a je tedy čas se poohlédnout po nějakém zajímavém a originálním dárku. Hledáte-li něco neotřelého, máme pro vás zajímavý tip. Za ušetřené peníze si navíc můžete užít spoustu zábavy kolem!

Článek

Hromadné nakupování ovládlo český internet. Proč kupovat něco hned, když se vyplatí chvilku počkat a vybrané zboží seženete o mnoho procent levněji? Na novém slevovém portálu www.50x.cz, který se otevřel veřejnosti prvního prosince minulého roku, ovšem na nic čekat nemusíte!

Valentýn ve jménu ženských přání

Letošní Valentýn můžete opravdu prožít jako v pohádce. Provozovatelé portálu slibují speciální Valentýnskou akci, která startuje již 7. února. Těšit se mohou zejména ženy, kterých se nabídka bude týkat přednostně. A co konkrétně na vás čeká? U příležitosti dne zamilovaných budete mít možnost vybrat si z patnácti slevových akcí, které budou zobrazeny na portálu celý týden. Půjde o květiny, různé originální dárky nebo srdíčka všeho druhu. Můžete se ale také nechat rozmazlovat jedním z celé řady welness programů. Nebudou chybět ani další služby, které jsou v poslední době velmi populární a vyhledávané.

Ulovte si dárek na www.50x.cz!

Chytrému naznač, línému ukaž!

Jestliže už tušíte, co by se vám zamlouvalo a lámete si hlavu nad tím, jak miláčkovi sdělit, co že si k svátku zamilovaných vlastně přejete, stačí nenápadně listovat na stránkách www.50x.cz a až objevíte svůj vysněný dárek, nahlas obdivně zajásejte. Obzvláště pohodlní muži jistě uvítají vaši rafinovanou nápovědu. Kdo by také chtěl plahočit se někde po obchodech a pokoušet naslepo štěstí, když stačí jen kliknout a je to doma!

Nakupujte po internetu se slevou

Nakupování odkudkoli a bez registrace!

Zatímco nově vznikající portály podobného charakteru mívají problémy s nabídkou služeb a zboží z celé republiky, tady se vám to rozhodně nestane. Vybere si každý odkudkoli. Dokonce tu dostanete další množstevní slevy. Odpadá také zdlouhavé registrování a uvádění osobních údajů. Můžete si kupon koupit i bez podobných zdržovaček. Čas jsou přece peníze, nebo ne? Hudbou blízké budoucnosti je i rodící se bratr oblíbeného portálu www.40x.cz, který je zatím v plenkách. Již brzy se i zde budete moci ponořit do víru nakupování, tentokrát ale půjde o úplně jiné kafe! Nebojte se, jak slibují provozovatelé, tajemství bude brzy odhaleno.

Tak hurá na nákupy! Slibujeme, že nohy vás rozhodně bolet nebudou, ale pozor na ruce při klikání!

Související témata:

Načítám