Hlavní obsah

Nej orgasmus? S jeho penisem!

Foto: shutterstock.com

Zkuste méně časté polohyFoto: shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

1. díl - Orgasmus při styku je pořádné terno! Jenže dospět k němu stojí trochu úsilí, špetku nápaditosti a kapku uvolnění. Po smíchání protřepat a zamíchat! Chcete také takový koktejl? Pak si prostřete milostnou tabuli se zaručenými polohami, které vás dovedou až k samému vrcholu blaha za pomoci penisu!

Článek

Orgasmus? No jasně! To je takový neskutečný nával vzrušení, při kterém je tělo zmítáno ve vlnách slasti. Zažít ho s penisem ve vagině? Aha. Tak to neznám. U mě to jistí orální sex nebo masturbace…

Není óčko jako óčko

Průzkumy sexuologů Petra Weisse a Jaroslava Zvěřiny odhalily, že české ženy znají orgasmus vyvolaný převážně drážděním klitorisu nebo kombinací se stimulací pochvy. Výhradně orgasmus vaginální prožívá asi jen 36 % žen. Pojďte to změnit! Tobogán vášně čeká. Okuste „tak trochu jiný orgasmus“ díky super polohám, které slibují maximální stimulaci bodu slasti uvnitř vaší jeskyňky. Je pravdou, že některé z nich vyžadují ohebnost či odvahu, ale o tom přeci sexuální život je – s poznáváním nejdál dojdeš…

Šeď a nuda? Vyžeňte je!

Velká většina párů během jednoho milostného setkání vystřídá maximálně tři „své“ polohy, které mají rádi. Trochu šťávy tomu ale neuškodí, nemyslíte? Tak obměňte jízdu „na koníčkovi“ následují inspirací: Požádejte partnera, aby si sedl a dal nohy od sebe. Čelem k němu si ho osedlejte. Pak se zakloňte tak, aby se vaše temeno dotýkalo postele, dejte ruce za hlavu a uchopte partnera za nohy. Smyslně zadečkem opisujte osmičky a předveďte mu, že hadí žena je oproti vám ořezávátko!

Foto: shutterstock.com

K experimentu se určitě nechá přesvědčitFoto: shutterstock.com

Až to konečně pochopí, je na čase mu ukázat, že i poloha vleže může mít svoji hříšnější variantu skvělou pro váš roztoužený klín. Položte milence na záda a opět si nasedněte na jeho tvrdý stožár – tentokrát ale obráceně (zády k obličeji). Roztáhněte své nohy a přehoupněte je dozadu směrem k partnerovým nohám. A je to. Vy ležíte na něm, on pod vámi, hlavy jsou na opačných stranách. Měkce přirážejte a hledejte vhodný úhel pro „nevinnou“ stimulaci. I bez absence očního kontaktu to stojí za to.

Orgasmické křeslo

Muž si v pozici na zádech přisune kolena k obličeji a vytvoří tak prostor pro hříšné usednutí své královny, neboť o jeho nohy směřující k výšinám se lze skvěle opřít. Partnerka se uvelebí na jeho zadní strany stehen a zavede penis. Rovnováhu stabilizuje opřením rukou o stěny nebo milencovy nohy. I když to na první pohled vypadá krkolomně a u pánů tato pozice není příliš oblíbená, vy si přijdete na své. Sama určujete tempo a hloubku průniku. Aby ale viděl, proč se této polohy nehodláte vzdát, přistavte mu pro ukázku zrcadlo. Jakmile zhmotníte své prožitky ve vizuální dojem, pochopí to…

Díky jakým dalším vychytaným polohám je cesta k orgasmu přes penis snazší? Vyzkoušela jste propletenec podobný nůžkám? Víte, jak se právně pohybovat na kolotoči? Čtěte již zítra na www.prozeny.cz!

Související témata:

Načítám