Hlavní obsah

Nej triky topmodelek aneb stále krásná!

Foto: static.thehollywoodgossip.com

Karolina Kurková nedá dopustit na citronFoto: static.thehollywoodgossip.com

Reklama

Také se ptáte, jak je možné, že jsou topmodelky vždy krásné, upravené, prostě bez chybičky? No přece učí se od těch nejpovolanějších - slavných vizážistů, dermatologů a kadeřníků. A vy to udělejte také tak. Díky jejich kosmetickým trikům budete hvězdou i vy!

Článek

Ačkoliv mají dostatek financí na nákup té nejluxusnější kosmetiky, i ony občas sáhnou po levném, neméně učinném řešení. Podívejte se, co stojí za jejich půvabem!

Karolina Kurková a přírodní peeling

Aby udržela pleť bezchybnou, používá přírodní čisticí přípravek - citron. Štávu z něj vymačká, nanese na tamponek a přikládá na pleť. Po deseti minutách obličej opláchne. Kyselina citronová jí pomáhá zbavit se odumřelých buněk, aniž by tvář mechanicky poškodila.

Adriana Lima a tipy na zneškodnění pupínků

I takovou krásku, jako je Adriana, trápí pupínky. Ty zahání 100% Tea tree oilem, který působí protizánětlivě. Pokud ho zrovna nemá po ruce, sáhne i po zubní pastě, která pupínek vysuší. Stejně používá i oční kapky Visine, které dokáží zmírnít škody - stačí do nich namočit vatovou tyčinku a na minutu přitisknout na postižené místo.

Tyra Banks a zářivé oči

Známá topmodelka je často nevyspalá a i na ní je to vidět. Ke svěžejšímu vzhledu jí pomáhá bílá tužka, kterou obtahuje spodní vnitřní linky oka.

Daria Werbowy a akné

Jejím tajemstvím je obyčejný aspirin, pomáhá jí v boji s akné. Stačí ho rozdrtit, smíchat s kapkou vody a nanést. Jednou týdně si z něj dělá masku - v tomto případě přidá trochu medu.

Foto: stupidcelebrities.net

Gisele Bündchen má svůj trik pro vlnité vlasyFoto: stupidcelebrities.net

Liya Kebede a krásně lesklé vlasy

Na dovolené v Thajsku okoukala tip na krásné vlasy - kokosový olej. Jednoduše ho nanese, jemně promasíruje hlavu a nechá hodinu působit. Poté olej pečlivě vymyje šamponem. Výsledkem jsou lesklejší a silnější vlasy. Pokud ho používá i jako peeling, smíchá ho s cukrem, nebo jako pleťový, případně tělový olej.

Cindy Crawford a osvěžení pleti

Ikona mezi modelkami ví, že pro pokožku je nejdůležitější hydratace. Svou tvář pravidelně zavlažuje směsí plnotučného mléka a vody. Tu si udělá do rozprašovače s jemnou sprškou, nechá ji v lednici a používá kdykoliv potřebuje.

Carolyn Murphy a péče o jemnou pokožku či vlasy

Topmodelka věří obyčejné vazelíně. Používá ji na rty a na jemnou pokožku pod očima. Vlasy uhlazuje netradičně - na konečky používá krém na ruce Neutrogena. Ale pozor, jen o velikosti hrášku a nezapomene na pročesání.

Gisele Bündchen a její ležérní vlny

Brazilská modelka je proslulá svým jemně zvlněným účesem. Jak to dělá, že vypadá tak dobře? Vlasy nevysuší úplně do sucha a než jde spát, smotá je do drdolu. Ráno už je nečeše, použije vlasový olejíček nebo sérum pro lesk vlasů a prohrábne je prsty.

Iman radí, jak nezacuchat vlasy

"Na noc vlasy omotám hedvábným šátkem, nebo spím na saténovém polštářku," říká modelka. Po těchto materiálech vlasy kloužou a i když se v noci vrtíte ze strany na stranu, nezacucháte je. Používá šampon a kondicionér Panténe nebo L’Oréal a na konečky nanáší trochu vosku. Po přehlídkách se odličuje micerální vodou Bioderma.

Angela Lindvall a svěží vlasy

Trik pro ultra čisté vlasy se naučila od svého kadeřníka. Aby se zbavila nánosu tužidel, laků a vosků, přilévá do své lahvičky se šamponem vinný ocet. Stačí jedna čajová lžička a pořádné protřepání. Buďte krásné i vy!

Reklama

Související témata:

Načítám