Hlavní obsah

České topmodelky prozradily tajemství svého jídelníčku

Foto: Proteiner Trading s. r. o.

smakoun.euFoto: Proteiner Trading s. r. o.

Bez které potraviny se neobejdou české krásky Tereza Budková a Lucie Smatanová?

Článek

Nepravidelný stravovací režim zná každá dívka pohybující se ve světě modelingu. K této práci neodmyslitelně patří dokonalá postava, stejně jako neustálé cestování na castingy, focení a přehlídky.

Jak jí dosáhnout, dosyta se najíst a nepřibrat? Jídla nabízená v letadlech jsou často plná nežádoucích sacharidů. Co si ale s sebou zabalit třeba na několikahodinovou cestu přes Atlantik?

Protein je zkrátka in, a proto obě modelky sázejí na český výrobek Šmakoun.

Foto: Proteiner Trading s. r. o.

Tereza byla hostem ZŠ Drtinova v Praze, která jídla se Šmakounem pravidelně vaří Foto: Proteiner Trading s. r. o.

Tato česká potravina je vyrobena z vaječného bílku a obsahuje až 95 % proteinu. Může se jíst jen tak nebo jednoduše přidat do připravovaného pokrmu. Jídlo se Šmakounem má nízkou kalorickou hodnotu, ale skvěle zasytí, dodá potřebné bílkoviny a pomáhá dodržovat rovnoměrné pauzy v jídle během dne. Díky tomu získají české topmodelky plnohodnotný oběd, svačinu nebo večeři, které jejich postavu neohrozí.

Sladké tajemství Terezy Budkové

Foto: Proteiner Trading s. r. o.

Tereza BudkováFoto: Proteiner Trading s. r. o.

Tereza přiznává, že sladké miluje. Když si chce zamlsat, sáhne po Šmakounovi s příchutí Švestka a skořice. Díky němu si skvěle pochutnává - a bez výčitek.

Lucie Smatanová, sport a protein 

Foto: Proteiner Trading s. r. o.

Lucie SmatanováFoto: Proteiner Trading s. r. o.

Pro sportovní aktivity Lucie Smatanové je dostatek proteinu nezbytný. Ve Šmakounovi oceňuje obsah komplexní a lehce stravitelné bílkoviny.

Pokud si chcete postavu při náročném programu udržet nebo vylepšit i vy, ochutnejte z široké škály slaných i sladkých příchutí Šmakouna.

Neobsahují lepek, konzervanty, cholesterol ani cukry. Šmakouna nabízí většina obchodních řetězců – Albert, Billa, Globus, Makro, Kaufland, Tesco, prodejny Vitaland a zdravé výživy a internetové obchody Košík a Rohlík.

Tereza Budková

Foto: Proteiner Trading s. r. o.

Tereza BudkováFoto: Proteiner Trading s. r. o.

Přihlásila do soutěže Česká Miss 2009 a stala se I. Českou vicemiss, dále získala tituly Česká Miss Internet 2009, Česká Miss posluchačů Frekvence 1 a Blesk Česká Miss čtenářů. Poté nás reprezentovala na soutěži Miss Earth 2009 na Filipínách. Pracuje převážně v Německu a Španělsku.

Lucie Smatanová

Foto: Proteiner Trading s. r. o.

Lucie SmatanováFoto: Proteiner Trading s. r. o.

V roce 2009 se stala I. Vicemiss České republiky 2009. Poté nás reprezentovala na mezinárodní soutěži Miss International, v létě 2011 zvítězila a získala titul Miss Body v soutěži Face of the Year. Zúčastňuje se i charitativních přehlídek a projektů – Běh pro život, daruje krev. Pracuje v Itálii a v Německu.

Máte dotaz, připomínku nebo nemůžete najít v obchodech některý výrobek Šmakoun? Kontaktujte nás prosím zde.

Reklama

Načítám