Hlavní obsah

Nejdrsnější rozchody: Takhle byste vztah určitě ukončit nechtěli!

Foto: thinkstock

Dovolená snů se lehce může změnit v noční můru! Třeba, když se s vámi přítel rozejde na ostrově, kam loď jezdí jen jednou za týdenFoto: thinkstock

Reklama

Rozchody nejsou nikdy příjemné. Přesto lze vztah ukončit slušně, tak, aby se ti dva mohli ještě někdy podívat vzájemně do očí. Aktérům našeho článku se tohle bohužel vůbec nepodařilo. Spíš naopak!

Článek

Nebývá to lehké, a to ani pro jednu stranu. Ovšem je možné se s partnerem rozejít, aniž by to připomínalo spíš podraz a ten, koho opouštíte, se cítil opravdu hodně bídně. Jenže ne všichni to zvládnou. Tohle jsou podle nás nejdrsnější a nejsprostší rozchody, které si snad lze jen představit.

Uvěznění na ostrově

Představte si, že vyrážíte s partnerem na dovolenou, na nádherný ostrov plný těch nejúžasnějších přírodních krás, s blankytným mořem a pískem bílým jako sníh, kam loď připlouvá jen jednou za týden. Romantika, že? Ne ale v podání naší čtenářky Báry.

Hned první den této snové dovolené se totiž od svého přítele dozvěděla, že má milenku a vlastně se chce rozejít. „Navíc mi řekl, že tou milenkou je jeho kadeřnice. A důvod, proč chce být s ní a ne se mnou? Prý jsem příliš schopná, samostatná a úspěšná, ale on se potřebuje o někoho starat a pečovat o něj,“ vzpomíná Bára.

Jistě si dovedete představit, jak zbytek dovolené vypadal. Romantický ostrov se stal vězením a loď připlouvající jednou týdně vymodleným záchranným člunem.

Foto: thinkstock

Měli jste být dva, ale zůstala jste sama. Rozchod bolí vždy, ale někdy raní i způsob, jakým vás ten druhý opouštíFoto: thinkstock

Přistižen při činu

Velmi nemilé překvapení čekalo i na Katku, která se vracela z víkendu u rodičů o něco dřív. Její přítel totiž vůbec nečekal, že se doma zjeví, a pozval si návštěvu. A tak Katka odemkla dveře a už v předsíni ji zarazil pár dívčích bot. Ale když vstoupila do ložnice, bylo to milionkrát horší. V šoku sledovala svého přítele, jak se věnuje milostným hrátkám s neznámou slečnou.

„Byla jsem naprosto v šoku, ztuhla jsem a jen civěla. Nebyla jsem schopná ničeho. Nejhorší ale bylo to, co můj tehdejší přítel řekl, když mě spatřil. Na to nezapomenu dodnes,“ tvrdí Katka. Jestli čekáte nějaké omluvy či prosby o odpuštění, jste naprosto mimo. Katky přítel totiž jen překvapeně zahuhlal ostudnou větu „jé, promiň, já jsem ti to chtěl říct, ale zapomněl jsem“! Katka sice dodnes neví, co přesně tím její přítel myslel, co konkrétně jí zapomněl sdělit, ovšem nepátrala po tom. „Byl to pro mě jasný konec, víc mě nezajímalo,“ dodává Katka.

Foto: thinkstock

Přistihnout přítele v posteli s milenkou také není nejlepší způsob, jak vztah ukončitFoto: thinkstock

Když příbuzní moc mluví

Nepříjemný zážitek má i Jana. Nevěra jejího muže totiž praskla při rodinné oslavě, a to z úst opilého švagra. „Vypadalo to jako příjemný večer, už ani nevím, co jsme slavili, ale byli jsme tam všichni. Já, můj muž, naši rodiče, sestra a její manžel, který pracoval tehdy ve stejném podniku jako můj muž,“ popisuje Jana.

Jenže švagr to trochu přehnal s alkoholem a začal mít nemístné řeči. O tom, že má Janin manžel milenku, jak ona žena vypadá, kam spolu chodí, jak dlouho se stýkají a že si o tom celý podnik šušká. „Nikdy neměl mého muže rád a alkohol ho povzbudil k tomu, aby mu to pořádně nandal. Bohužel nejvíc asi ublížil mě,“ vzpomíná Jana. Ta tehdy jen tiše seděla, zadržovala slzy a vyděšeně sledovala své rodiče, manžela a sestru. „Nejhorší bylo, že mu nikdo neřekl, ať mlčí. Nikdo se mě nezastal. Až můj manžel vyletěl, vyhodil ho, a když za ním ještě něco volal z okna, praštil jím a ve vzteku ho rozbil,“ dodává Jana.

Dodnes, a to už je řadu let rozvedená, vlastně neví, co ji bolelo víc. Zda manželova nevěra, to, že o ní všichni kromě ní věděli, nebo to, že její švagr z toho měl vlastně radost a že ona se ten večer málem propadla studem.

Máte za sebou ještě drsnější rozchod? Zapojte se do naší diskuse.

Reklama

Načítám