Hlavní obsah

Nejlepší hubnoucí plán? Drezura kamarádů!

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

S pomocí kamarádů to zvládnuFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Téma týdne: (Ne)daří se mi zhubnout! - Vybrali jsme pro vás první ze čtenářských příběhů na téma boje s kily navíc: Jako dítě jsem měla hodně zájmů a kroužků, většinou těch sportovních, takže jsem byla vždycky jako proutek. Pak ale přišel úraz a vše náhle skončilo.

Článek

Kila pomalu a zlehka naskakovala a za chvíli už jsem byla ženská „krev a mlíko". Chlapi si rozhodně nemohli stěžovat, že mě nemají za co chytit. To bylo šťastné období dortíků, čokoládiček a mlsání u televize. Jenže se mé půvabné oblinky postupně proměňovaly v roztomilé faldíky, pak ve faldy a nakonec už to byly prachobyčejné špeky, na kterých rozhodně nic půvabného nebylo. Co s tím?

Capoeira mi nepomohla

První (samozřejmě pitomý) nápad byl přihlásit se do nějakého hubnoucího programu. Lehce jsem si spočítala, že bych skutečně brzy byla opět velmi štíhlá - kvůli nekřesťanským cenám těchto programů by mi na jídlo a jiné věci zbylo pramálo. Budu to muset zvládnout asi sama, řekla jsem si. Vzpomněla jsem si, že mne kdysi bavil tanec a bojové sporty. Zkusila jsem tedy capoeiru, ta je kombinací obojího. Nezhubla jsem ani deko, ale zato jsem si přivodila „moc příjemné“ zranění kyčelního kloubu. Tím jsem si uvědomila, že musím mít rozum, a začala jsem z jiného soudku.

Břišní tanec na pevné bříško

Břišní tance provozují ženy tlusté, hubené, zralé i ty dospívající... To by přece mohlo zabrat i u mne! No, tancuji už něco přes rok a popravdě na hubnutí tenhle pohyb není, ale báječně odbourá bolest zad, hlavy a všeho jiného. Mám i pevnější tělo, což vypadá také hned lépe. Teprve když jsem poprosila kamaráda, aby mne bez milosti týral v posilovně (jak já to nenávidím!), se ručička váhy posunula o trochu dolů.

Zainteresovala jsem další kamarády a chodím plavat, jezdím na kolečkových bruslích a sladkému se vyhýbám. Mám slabou vůli, proto nesmím čokoládu ani ochutnat. Zblajzla bych ji totiž celou :o). Díky dobrým kamarádům kolem sebe, kteří mne nenechají „hnít", se mi podařilo shodit pár kilo a míním v tom ještě pokračovat. Tak mi držte palce!

Podařilo se vám někdy výrazně zhubnout? Prozraďte nám svou zaručenou metodu. Těšíme se na vaše motivující příběhy! Kromě toho se můžete pochlubit i fotografiemi (před a po). I ty ,,neúspěšné" z vás se mohou zapojit a psát na info@prozeny.cz, co všechno vyzkoušely a proč se rozhodly boj vzdát. A nezapomeňte, za příspěvek můžete získat příjemných 500 Kč!

Reklama

Související témata:
Drezura

Načítám