Hlavní obsah

Nejlepší letní styly, které sluší všem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Léto není jen pláž, moře a opalování, je to doba setkávání, čas výletů s rodinou nebo s novými přáteli, je to čas toulání se přírodou i městem. Léto jsou také chvíle bezstarostného volna a uvolnění.

Článek

Proužek je dezénovou stálicí, z námořnického stylu se pozvolna přebarvil do svěžích barev léta a zabydlel se v šatnících. Doplňte si svoji kolekci letního ošacení o novinky z kolekce Moira Fashion od předních českých návrhářů. Lehký, vzdušný materiál v kombinaci se síťovinou nebo krajkou se báječně hodí pro toulání městem nebo odpolední posezení s přáteli.

Pro běžné denní nošení, do města a na cestování

Střihové fazony vycházejí ze současných módních trendů a vzdušný, elastický materiál příjemně obejme vaši postavu. Jednotlivé modely uplatníte v horkých ulicích města stejně jako při cestování a nákupech, ale také pro běžné denní nošení do zaměstnání. Ovšem letní barevnost je přímo stvořena také pro koupaliště a pláž.

Modely do společnosti, na party i do zaměstnání

Modely s rustikální krajkou jsou vhodné pro večerní party nebo pro společenské události. Příjemný materiál s výbornou prodyšností vám pomůže plně si užít chvíle volna a odpočinku. Všechny fazony kolekce Moira Fashion jsou limitované, a máte tedy nejvyšší čas si pořídit některý model a obohatit tak svůj šatník.

Načítám